fbpx

Just nu finns det hundratals evenemangstips i vår kalender på Hejauppsala.com. Alla gillar olika och smaken är som baken och det är ju just det som är så fiffigt med att samla allt på ett ställe. Här finns något för alla. Stora, små, långa, korta, gamla och unga.

Jag har biljetter införskaffade och planer på en hel del i sommar, men jag vill egentligen bara tipsa om en enda sak. Gå på IK Uppsala fotboll på Studenternas!

I söndags var jag på Uppsala-Norrköping. Solen öste ner, vi hann med en räksallad på Brasserie21 innan, nyrenoverade Studan har allt man kan önska och gräset skulle kunna göra vilken granne som helst galen av avund.

Jag har sett många fotbollsmatcher live. Både på knattenivå och Champions League. Mest allsvenska möten för en hel del år sedan. Jag har sett oändligt tråkiga fotbollsmatcher. Torsk borta mot Örebro en tisdagskväll i regn med en lång bilresa hem är inget att hänga i julgranen.
Just nu kan man se bra fotboll i EM på tv, men det är inte svinspännande i 90 minuter direkt …

Men i söndags på Studenternas var det underhållning!
Och spänning.
Vi fick se mängder av passningar som hittade rätt fötter, fina finter, ett jävlar anamma och inte att förglömma – fem (5!) mål. Fotbollsinramningen är i världskass i Uppsala nuförtiden.
Och Uppsala vann.

Det vi inte fick se var filmningar, bambi-på-hal-is-rammel, ojande över eventuella blåmärken eller gapande på domarjäveln.

Så mitt sommartips är. Ta med några du gillar på IK Uppsala Fotboll i sommar. Du kommer inte att ånga dig.


Evenemangsguiden: Kolla in datum för fotboll på Studan och massor av annat kul i sommar.

X
X