fbpx

Jag gillar reklamen med bilen som går på el och morfar/farfar låter som en gammal dieselbil och barnbarnet skakar på huvudet, låten ”anything you can do, i can do better” och -Yes i caaaaaaan…….som slutkläm.

Just så känns det nu, jag har blivit farmor och allt annat känns oviktigt, otydligt och osammanhängande i ett enda trollslag.
Det är tur att jag har en kollega som resolut dammat av ”Uppsalaveckan”, det är ju precis som i reklamen, yes we can! VI kan göra Uppsala lite bättre tillsammans, är ni med?

Gå ut och käka, ta en frukost med din älskling, packa en väska och cykla ut på en tur. Vi har ett å-rum som är i sin ”prime” just nu och dessutom ett startfält med konserter som förgyller staden med kultur. I slutet av veckan är det dessutom en konstrunda som anordnas av Galleri Zeitgeist – mitt i sommaren, just för dig. Ses vi?

Alla krogar och uteserveringar väntar på din delaktighet och hotellen vill bädda ner dig med puffiga kuddar och täcken, hela Uppsala vill att du stannar upp och kommer ut!

Jag vill ju bara gosa med mitt barnbarn så klart, men jag ska maxa denna vecka och känna att jag verkligen lever, för livet är underbart och Uppsala är värd en vecka som vi bara maxar – jo vi kan!

X
X