fbpx

Härliga Linda Gidlund, känd från Hela Sverige bakar samarbetar med Broströms Café.

Linda, som också driver populära Instagramkontot Lindas Bakomaten, kommer att skapa nya luncher och personliga, kreativa bakverk till caféet i Godsmagasinet.

Hon kommer också att finnas på plats i caféet några timmar om dagen.

  • Jag håller på att ta fram goda veganska och glutenfria bakverk, som min ”Dubbel Cookie” dubbelkaka fylld med mörk chokladganache. Och jag kommer att baka bakverk inspirerade från mitt tid på Hela Sverige Bakar 2016, det blir Brassekänsla!, berättar Linda.
  • Den här veckan lagar jag min paradrätt som jag lagade för juryn Sveriges Mästerkock 2012, då fick jag 4 rungade ja! ”Kroppkakor på italienska” fyllda potatiskuddar med svampfyllning toppad med Karljohansvamp picklad lingon bacon/brödsmul och parmesanost!, säger Linda.

Läge för finlunch på Broströms, alltså!

—————————

Senaste positiva nyheterna

—————————
Evenemang i Uppsala

X
X