fbpx

Produktionsbyrån Smatter har rekryterat Therese Löfgren. Therese kommer närmast från Upsala Nya Tidning där hon under många år arbetat med projekt som Uppsalas Idrottsgala, Påskäggsorienteringen, UNT-cuper i olika sporter samt med sponsring och samarbeten.


Smatter jobbar i huvudsak med produktion inom digitala medier och byrån är inne i en tillväxtfas. Tre personer har anställts under året och det finns planer om minst ytterligare två rekryteringar 2021. Therese Löfgren kommer att arbeta som projektledare.


– Therese har många strängar på sin lyra och har dessutom ett mycket stort och brett nätverk inom såväl kultur- som förenings- och näringslivet i Uppsala. Vi är mycket stolta och glada över att hon valt att komma till oss, säger Björn Kallin, VD på Smatter.

Rekryteringen öppnar också upp för Smatter så småningom breddar erbjudandet med digitala möten och event. Björn Kallin och Therese Löfgren känner båda att det finns ett uppdämt behov och en vilja att ses och den kommer bara bli större med tiden.

– Mitt fokus just nu är att lära mig mer om digitala medier och det blir en spännande utmaning. Men det är klart, jag längtar så efter att vi alla kan träffas på riktigt igen. Möten och kommunikation är ett måste för det lokala näringslivet, vi behöver ses OCH synas, säger Therese Löfgren.

Smatter startade för cirka ett år sedan och är ett systerbolag till reklambyrån Zellout. Några av Smatters kunder är Sveriges kommuner & Regioner, ELAK AB, Blixtljuset Invest, Uppsala Tjej och Transjour samt JSR AB.

X
X