fbpx

Jacke Sjödin, Anna Wikestedt Fällmar och Johan Stål har tillsammans startat produktions- och managmentbolaget 1000 applåder AB.

Trion kommer till att börja med sätta upp den populära showen Gula grodan i Uppsala och Stockholm under våren 2022 för att sedan utveckla fler produktioner, både egna och andras.

Jacke Sjödin är uppvuxen med kultur och show som en självklar del av livet. Skolrevyer, amatörteater och skojiga shower i ungdomsåren ledde naturligt till ett liv på teater och med kåserier. Egna föreställningar som ex. Fyra lyckliga män och Gula Grodan, Coronalåtar och hans unika förmåga att rimma i realtid har gjort Jacke till en mycket uppskattad artist.

Johan Ståhl är magikern med närmare 30 år i rampljuset. Redan i unga år visste Johan att det var magiker han ville bli. Johan Ståhl är en mångfaldig vinnare av internationella priser i close-up magi med troféer från London, Peking, Köpenhamn och Las Vegas. Johan är också grundare till magi- och humorfestivalen Uppsala Magic & Comedy och har satt upp mängder av egna produktioner som ex. Vackra Lögner och En trollkarls bekännelser.

Anna Wikestedt Fällmar har närmare 20 års erfarenhet som projektledare och producent av Uppsalas största företagsevenemang samt flera stora kultur- och idrottsevent. Ett par exempel på event som Anna varit projektledare för är Uppsala Magic & Comedy, Rally Uppsala, Uppsala Night Run, Relationsdagen och Företagargalan. Anna har även en gedigen bakgrund inom sälj och media/marknadsföring/kommunikation.

—————————

Senaste positiva nyheterna

—————————
Evenemang i Uppsala

X
X