fbpx

Tips på lokal e-handel

 Vi gillar samarbeten och tror på att vi tillsammans är lite bättre. Här kan du som har en webbshop synas tillsammans med andra företag från Uppsala. Välj att handla av dina lokala handlare när du väljer att handla på nätet.

Hos Feskarn kan du klicka hem delikatesser, presentkort och ostronprodukter. Eller varför inte skaldjurslåda till nyåret?

Vår favvo är nog det orangea guldet, löjrom kommer från Kalix löjrom.

Gå till webbshop

Köp en present eller ett presentkort från Bryggeriet Ångkvarn, vår favvo är nog boken Nykterist med sinne för brännvin!

Gå till webbshop

Sjofie Sjöström är en etablerad industridesigner sedan 23 år tillbaka. Hon vänder sig till dig som uppskattar design, vågar det lilla extra, månar om hög kvalité och kluriga funktioner. 

Vår favorit blir Darling – en pläd i 100% lammull.

Gå till webbshop

Bokhandeln Arken har ett brett och djupt utbud av böcker om kristen tro: biblar, vägledning, barnböcker kursböcker och facklitteratur. Klassiskt och jazz på CD. Ikoner och de populära skyddsänglarna och andra figurer från Willow Tree.

Köp i webbshopen med hemleverans eller välj att hämta ut och betala coronasäkert i butiken på Linnégatan 1 A i Uppsala – vid Fyrisån och Järnbrons östra fäste.

Vår favvo blir HOPE figuren av Willow Tree.

Gå till webbshop

Blomsterhallen erbjuder fina erbjudanden till alla Heja Uppsala medlemmar

Blomsterhallen erbjuder inte bara blommor och växter utan även fruktkorgar och abonnemang – Med ”Blommor hem” får du praktfulla buketter och bunches levererade direkt till dörren varje eller varannan vecka. 

Vår favvo blir Pink Passion så klart!

Gå till webbshop

 

Cameo säljer främst smycken med även några klockor och fåtalet inredningsartiklar. I vår stadigt växande webbutik inriktar vi oss på smycken. I butiken i Uppsala hittar du även små inredningsdetaljer samt roliga och funktionella presentartiklar. 

Vårat favvosmycke måste ju bli Uppsalahalsbandet

Till webbshop

ICAKvantum i Gränby ger Heja Uppsala medlemmar bra rabatt

Hos ICA Kvantum kan man beställa det mesta och för alla tillfällen, hämtas i butiken eller så ordnar vi hemleverans.

Vår favvo är nog Skagenstubben i catering shoppen och Marinerade Lammracks (Andersson & Tillman) i dagligvarushoppen.

Gå till webbshop catering

Gå till webbshop dagligvaror

Heja Uppsla

Läslusen barnbokhandel är en liten oberoende bokhandel som satsar på pedagogisk kompetens och ett personligt bemötande – både vad gäller sortiment och service.

Vi hoppas att du har möjlighet att besöka oss på Drottninggatan 6 i Uppsala för att uppleva den mysiga miljön. Men det går lika bra att handla på distans här på hemsidan eller kontakta oss med frågor & beställningar på annat sätt. Observera att det som visas här på webben bara är en bråkdel av sortimentet. 

Vår favvo är Pelle Svanslös-paketet.

Gå till webbshop

Tempel brygghus webbshop

Tempel Brygghus från Uppsala producerar främst specialöl i olika varianter, men även cola och julmust. Första ölen bryggdes i slutet på sommaren 2014 och sedan dess har det tuffat på.

I webbshoppen säljs, förutom dryck, tishor, tygmärken och annat. Varför inte beställa hem en blandad platta folköl?

Våra favvo är colan och ölet Kongzi (orange/ginger sour)

Gå till webbhop

Vi tar hand om dig oavsett om det är ett stort beslut så som en vigselring, eller bara letar efter ett smycke till kvällen. Vår styrka som oberoende guld- och smyckesbutik är att vi kan ta in de märken och modeller som vi vet att våra kunder vill ha, och som vi själva älskar!

Vår favvo är vintagesmycken, lite kul med recycling på vackra ting.

Till webbshop

Vobis Livskvalitet säljer livskvalitetsprodukter som förebygger och underlättar i vardagen, dels traditionella hjälpmedel för att gå och sitta, dels hjälpmedel för lätt synskadade och andra hjälpmedel i form av halkskydd, inkontinensskydd, värmebehandling, massagebehandling och träningsredskap. 

Vår favvo blir Balimopallen, den skulle vi behöva!

Till webbshop

Cajsas kök ger rabatt till Heja Uppsala medlemmar

Här kan du enkelt beställa vällagade bufféer och annan mat till jobbeventet eller hemmafesten, portionsförpackat om du vill.

Vår favvo är 3-rätters till Alla hjärtans dag!

Gå till webbshop

Zeitgeist är en community där människor möts för att skapa, sälja, köpa och samla på speciella och unika verk.  

Vi gör processen mellan kreatör och köpare enkel. Vi sammanför er direkt och bistår med en smidig betallösning. Köp unik konst på ett smidigt sätt!

Vår favvo just nu är Catarina Kylberg målning 2. 

Gå till webbshop

Din lokala symaskinsaffär!

Vi erbjuder dig ett fint urval av bra symaskiner, quiltmaskiner, overlockar, covermaskiner, broderimaskiner i olika prisklasser.

Behöver du service av din symaskin så tar vi hand om den på allra bästa sätt. Personlig hemleverans inom Uppsala med omnejd vid köp av ny symaskin. 

Vår favvo är kommande rosa symaskinen från Janome.

Gå till webbshop

Välkommen till en butik full av lust och kärlek

För oss är det viktigt att man får svar på sina frågor och funderingar när man ska handla på nätet! Vi har en butik i Uppsala som man alltid kan ringa till under våra öppettider, vi svarar om vi inte står upptagna med kunder! Tveka inte att fråga, nyfikenhet ger svar!

Vår favvo är alla grymma kondomer som du kan botanisera bland

Gå till webbshop

Efter många års erfarenhet av att behandla dom finaste av italienska produkter i vår restaurang har vi öppnat upp en butik där vi säljer produkter som vi med stolthet använt och använder själva. 

Vi har gratis hemleverans vid köp över 500 kr.

Gå till webbshop

Mýrtos – Smaker från Grekland

Här hittar ni varor från noggrant utvalda leverantörer över hela Grekland. Vi samarbetar med små producenter som brinner för sina produkter, ni hittar även ett stort utbud av ekologiska produkter.

Vår favvo Melithi – timjanshonung

Gå till webbshop

X
X