Julbord i Uppsala 2022

Här hittar du utbud av julbord och julcatering i Uppsala. För både företag och privatpersoner

Gör julbordet till ett juldisko
Samla företaget, kunderna eller gänget och fira in julen hos Kaija i magiska Stallet och gör det med god mat och dryck och lite svängigt disko! Eller boka en julinspirerad Chefs Kitchen där våra kockar står för underhållningen medan maten lagas ute bland gästerna. Välkommen med din bokning till info@kaija.se

Julbord på Villa Anna
Sagolik jul på Villa Anna –  ett traditionellt julbord lagat från grunden. Julen på Villa Anna slår upp portarna den 24 november och varar fram till några dagar före julafton. Det kommer att bli en ljuvlig upplevelse för smak och sinne. Ett dignande julbord fyllt med godsaker och julklassiker med något för alla. Förvänta dig de finaste råvarorna hantverksmässigt utfört där allt är lagat från grunden. Välkommen med din bokning till info@villaanna.se

Boka julcateringen online
Slipp julstressen. Beställ hela eller delar av julbordet lagat av våra egna kockar och bagare i butiken. För små och stora sällskap.

Upplev Kitchen & Tables Julbord – With a touch of Manhattan
Kitchen & table blandar klassiskt med utvalda rätter som hämtar inspiration från Manhattan och det amerikanska köket. Smaka exempelvis Tandoori Smoked Salmon, Berbere & Ginger ribs eller Apple and Cheddar Pie. Allt detta i en fantastisk miljö inuti Clarion Hotel® Gillet.

Julbordet kostar 610:- / person och är uppdukat på Fredagar mellan 2-16/12.
Julsupé kostar 575:- /person och serveras Måndag – Lördag 21/11-21/12

Välkommen att fira in julen i en av våra unika festsalar
Inför jul smyckar vi våra festlokaler med en genuin julkänsla, och vi dukar upp ett julbord där traditionella rätter har smaksatts med vår egen twist. Här får gravlaxen sällskap av senapsglaze på honung från de Linneanska trädgårdarna, julskinkan griljerar vi med ingefära, nejlika och långpeppar, och sillen – den spetsar vi med Mackmyras hjortrongin och rosmarin.
Våra festlokaler bokas exklusivt för dig och ditt sällskap, och de kan bokas både till lunch och middag!

Catering till julfesten
Har ni en egen lokal eller önskar fira in julen i hemmet, boka leverans av julbord som catering! Välj en av våra julbufféer, eller beställ vår portionsförpackade julmeny.
Kontakta oss

Julbord längs Fyrisån
Här kan du sitta med vänner och familj längs Fyrisån och njuta av ett genuint och välfyllt julbord uppdukat med säsongens alla delikatesser.

Stort julbord på Eckerö Linjen
Njut av vårt stora julbord på Ålands hav som serveras mellan den 18/11–23/12 2022. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter som hör julen till. Webbpris julbord 365:–/person.

Elite Hotel Academia
Njut av ett generöst julbord i en stämningsfull miljö på Elite Hotel Academia i hjärtat av Uppsala. Vi erbjuder traditionella julklassiker med en modern twist för en unik upplevelse.

Julbordet serveras 24/11-22/12. Måndag-torsdag & lördag 585 kr, fredag 645 kr.
Jullunch serveras 25/11, 2/12, 9/12 och 18/12, 385 kr.
Julcatering erbjuds 24/11-22/12, från 475 kr.
Julfrukost serveras 24/11-22/12, från 275 kr.
Välkommen!

Julbord med Wallmans On Tour!
En spektakulär explosion av underhållning och julbord i världsklass.

Kom i julstämning med oss på Scandic Uppsala Nord!
Nu dukar vi återigen upp vårt populära julbord med traditionella julrätter och vårt härliga dessertbord. Boka in ert företag eller fira med familjen och vännerna. Vi håller öppet onsdag-lördag mellan 25/11 och 17/12. Vid förfrågningar från 50 personer och fler, även övriga dagar. Pris 550 sek/person onsdag, torsdag och lördag. Pris 645 sek/person fredagar. Priser är inklusive välkomstglögg och kaffe på maten.
Välkommen!

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt