Julbord i Uppsala 2022

Här hittar du utbud av julbord och julcatering i Uppsala. För både företag och privatpersoner

Gör julbordet till ett juldisko
Samla företaget, kunderna eller gänget och fira in julen hos Kaija i magiska Stallet och gör det med god mat och dryck och lite svängigt disko! Eller boka en julinspirerad Chefs Kitchen där våra kockar står för underhållningen medan maten lagas ute bland gästerna. Välkommen med din bokning till info@kaija.se

Julbord på Villa Anna
Sagolik jul på Villa Anna –  ett traditionellt julbord lagat från grunden. Julen på Villa Anna slår upp portarna den 24 november och varar fram till några dagar före julafton. Det kommer att bli en ljuvlig upplevelse för smak och sinne. Ett dignande julbord fyllt med godsaker och julklassiker med något för alla. Förvänta dig de finaste råvarorna hantverksmässigt utfört där allt är lagat från grunden. Välkommen med din bokning till info@villaanna.se

Boka julcateringen online
Slipp julstressen. Beställ hela eller delar av julbordet lagat av våra egna kockar och bagare i butiken. För små och stora sällskap.

Upplev Kitchen & Tables Julbord – With a touch of Manhattan
Kitchen & table blandar klassiskt med utvalda rätter som hämtar inspiration från Manhattan och det amerikanska köket. Smaka exempelvis Tandoori Smoked Salmon, Berbere & Ginger ribs eller Apple and Cheddar Pie. Allt detta i en fantastisk miljö inuti Clarion Hotel® Gillet.

Julbordet kostar 610:- / person och är uppdukat på Fredagar mellan 2-16/12.
Julsupé kostar 575:- /person och serveras Måndag – Lördag 21/11-21/12

Välkommen att fira in julen i en av våra unika festsalar
Inför jul smyckar vi våra festlokaler med en genuin julkänsla, och vi dukar upp ett julbord där traditionella rätter har smaksatts med vår egen twist. Här får gravlaxen sällskap av senapsglaze på honung från de Linneanska trädgårdarna, julskinkan griljerar vi med ingefära, nejlika och långpeppar, och sillen – den spetsar vi med Mackmyras hjortrongin och rosmarin.
Våra festlokaler bokas exklusivt för dig och ditt sällskap, och de kan bokas både till lunch och middag!

Catering till julfesten
Har ni en egen lokal eller önskar fira in julen i hemmet, boka leverans av julbord som catering! Välj en av våra julbufféer, eller beställ vår portionsförpackade julmeny.
Kontakta oss

Julbord på Brasserie21
Fira in julen hos oss på Uppsalas mysiga brasserie vid Fyrisån. Vi erbjuder ett sittande julbord med fyra olika serveringar som sällskapet delar på vid bordet. Restaurangen delas med andra gäster och förfriskningar finns att köpa i baren för den som önskar.
Gäller bokning för mindre sällskap och grupper upp till 50 personer.

Julbuffé i VIP-lokalen
VIP-lokalen bokas exklusivt för ert sällskap. Vi anpassar möblering och dukning utifrån antal gäster och erbjuder full service och bemannad bar under kvällen. Vi erbjuder förmånliga dryckespaket vid förbeställning.
Gäller bokning för större sällskap från 50 upp till 250 personer.

För bokning: info@brasserie21.se Tel: 076-492 67 76

Julbord längs Fyrisån
Här kan du sitta med vänner och familj längs Fyrisån och njuta av ett genuint och välfyllt julbord uppdukat med säsongens alla delikatesser.

Stort julbord på Eckerö Linjen
Njut av vårt stora julbord på Ålands hav som serveras mellan den 18/11–23/12 2022. Vi dukar upp skinka, köttbullar, revbensspjäll, lutfisk, sill och massor av andra läckerheter som hör julen till. Webbpris julbord 365:–/person.

Elite Hotel Academia
Njut av ett generöst julbord i en stämningsfull miljö på Elite Hotel Academia i hjärtat av Uppsala. Vi erbjuder traditionella julklassiker med en modern twist för en unik upplevelse.

Julbordet serveras 24/11-22/12. Måndag-torsdag & lördag 585 kr, fredag 645 kr.
Jullunch serveras 25/11, 2/12, 9/12 och 18/12, 385 kr.
Julcatering erbjuds 24/11-22/12, från 475 kr.
Julfrukost serveras 24/11-22/12, från 275 kr.
Välkommen!

Julbord med Wallmans On Tour!
En spektakulär explosion av underhållning och julbord i världsklass.

Kom i julstämning med oss på Scandic Uppsala Nord!
Nu dukar vi återigen upp vårt populära julbord med traditionella julrätter och vårt härliga dessertbord. Boka in ert företag eller fira med familjen och vännerna. Vi håller öppet onsdag-lördag mellan 25/11 och 17/12. Vid förfrågningar från 50 personer och fler, även övriga dagar. Pris 550 sek/person onsdag, torsdag och lördag. Pris 645 sek/person fredagar. Priser är inklusive välkomstglögg och kaffe på maten.
Välkommen!

Arenahotellets Julmåltid!
Välkomna till oss på Arenahotellet för en julmåltid i en lugn och avkopplande miljö på Gränby sportfält. Ett utmärkt val när man vill äta traditionell och utsökt julmat i lagom mängd.
På kvällarna kommer vi erbjuda en förrättstallrik och en huvudrättstallrik, där de traditionella julrätterna självklart finns med, samt ett tillhörande dessertbord.
Till lunch kommer vi erbjuda en något förenklad version av ovan tallrikar samt kaffe och pepparkaka istället för dessertbord.
Reservation: Vid bokning av större sällskap eller vid ett totalt sett större antal kan jultallriken bytas ut mot ett traditionellt julbord (samma pris).
OBS: Endast bokade sällskap. Från 15–130 personer.
Julmåltiden kommer att serveras från den 28/11 till 21/12.
Pris: Middag: 395 kr/Lunch: 295 kr
Välkommen med din bokning på: bokning@arenahotellet.se

Vi fixar Julbordet
Vi erbjuder catering av kvalitetsjulbord och julbord på Ultuna Festvåning. Boka redan idag!

Vi levererar till både privatpersoner och företag, för både små och stora sällskap. Ring oss på 018-430 22 30 eller maila info@mat-verkstan.se

Julbord med liveunderhållning på 750
I denna stämningsfulla festvåning med 7,50m i takhöjd är ni varmt välkomna att avrunda en av årets sista dagar i goda vänners lag. Skåla in kvällen med ett glas mousserande vitt för att sedan slå er ner för att avnjuta ett klassiskt julbord. Under kvällen kommer våra trubadurer först att underhålla er med quiz sedan skruvas stämningen upp med livemusik. Välkommen!

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt