fbpx

Vem och varför?

Susanna Lans och Charlotte Hörngren heter vi. Båda hyser en lång och trogen kärlek till Uppsala. Vi vill, på det här sättet, hjälpa till att skapa förutsättningar för företag att nå ut till en trogen kundkrets med bra erbjudanden. Vi samlar allt på ett ställe och gör det enkelt att välja lokala alternativ och att bidra till att köpmönster ändras och handeln hos lokala företag stärks. Vi gör det utan drömmar om egen rikedom eller berömmelse.

Susanna Lans

lans@hejauppsala.com

Sms: 0706-59 89 76

Charlotte Hörngren

horngren@hejauppsala.com

Tel: 0736-62 10 86

Så här funkar det

Företag skapar bra erbjudanden till alla HejaUppsala-medlemmar. Man når ut till en lojal grupp som hjälper till att sprida trafik och medvetande samt köp i din verksamhet. Vi samlar alla erbjudanden här på hejauppsala.com, skickar ut medlemsutskick och tipsar i våra sociala medier.

Kontakta Charlotte Hörngren (horngren@hejauppsala.com)

HejaUppsala-medlemmar köper ett medlemskort för 250 kronor som ger dem tillgång till samtliga erbjudanden. Kortet skickas hem i brevlådan inom några dagar efter beställning och gäller tillsvidare.
(Vissa erbjudanden kan vara begränsade av tid, antal köp osv)

 

Vad gör vi mer?

Företag vi kan hjälpa er med betald artikel (native). Vi tar betalt för vår tid och ni får använda materialet som ni vill. Vi kan hjälpa till med att skriva pressmeddelanden, genomgång av er närvaro på sociala medier och hemsida eller kampanjer. 

Susanna Lans – en erfaren journalist och digital marknadsförare. ”Uppsalalover”

Charlotte Hörngren – en erfaren säljare, marknadsförare och konstnär. ”Kärlek funkar”

Kontakta Charlotte Hörngren (horngren@hejauppsala.com) eller Susanna Lans (lans@hejauppsala.com) så pratar vi och ser vad vi kan hitta på!

 

X