Albin Lee Meldau – Hommage på svenska

Albin och hans musiker spelar favoriterna från den egna repertoaren men även från vår visskatt med musik från bland andra Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Alf Robertson.

I höst åker Albin Lee Meldau ut på en konserthusturné som har fått namnet ”Hommage på svenska”. Albin och hans musiker kommer spela favoriterna från den egna repertoaren men också från vår visskatt med musik från bland andra Fred Åkerström, Cornelis Vreeswijk och Alf Robertson. Det blir intima, varma konserter som är unplugged och musikerna kommer växla mellan olika instrument för att skapa en musikalisk variation som tillsammans med Albin röst kommer bjuda på alla de färger den svenska visan innehåller.

Arrangör: FKP Scorpio

Det ska bli så roligt att ta med dessa fantastiska musiker ut på turné och få dela med mig av mina absoluta favoriter från mina egna låtar men också en del musik från dessa legendariska visskapare. När vi har planerat den här turnén så har vi tänkt oss 60-talets sound, det som var lite mer akustiskt. Ser mycket fram emot att möta min publik på konserthusen i höst.”

När och var?

17 december 2023
Kl. 19.30
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt