Så jobbar vi hållbart

Vår ambition är att alltid göra de bästa miljövalen och ta socialt ansvar i den dagliga verksamheten. Vi arbetar för att stärka vårt lokala samhälle och lyfta goda exempel för att inspirera företag, människor och organisationer i och omkring Uppsala.

 

Miljö

Vi arbetar i huvudsak hemifrån för att undvika miljöpåverkan i form av resor, samt för att kunna arbeta tryggt och effektivt.

Heja Uppsala trycks i och distribueras från centrala Uppsala, för att minska transporter. Tidningen delas ut av SDR och samkörs därmed med annan distribution.

Heja Uppsala trycks på Svanenmärkt papper av ett Uppsalaföretag och eventuella överex återvinns. Formatet på tidningen är anpassat för minsta möjliga pappersspill.

 

Partners & leverantörer

Heja Uppsala ställer krav på alla sina fasta leverantörer.

De ska följa gällande lagstiftning inom respektive bransch, ha kollektivavtal och schysta arbetsvillkor samt ha en tydlig egen hållbarhetspolicy och arbeta för att stärka den lokala marknaden.

 

Heja Uppsalas partners och leverantörer 2024: Geab Ekonomibyrån, Wikströms Tryckeri, Almi, Wasabi Web, SDR, Fort Knox, LF Bank, Relation, Destination Uppsala

 

Etik, lagar och regler

Heja Uppsala är politiskt obundet och publicerar inte politiska inlägg, annonser eller evenemang.

Vi är generösa med externa länkar och delar gärna andras initiativ som stärker Uppsala. Vi är transparenta med priser på annonser och samarbeten.

 

 

Samhällsengagemang

Heja Uppsalas främsta ambition är att stärka det lokala näringslivet och att skapa samarbeten och mervärde för företag, privatpersoner och organisationer som stärker Uppsala med omnejd. För oss är det viktigt att skapa en stolthet över staden bland de som bor och verkar där.

 

Vår kalender syftar till att fler arrangörer ska nå ut och fler Uppsalabor ska ta del av evenemang i sin hemstad.

 

Heja Uppsala utser varje år 12 finalister och fyra vinnare av utmärkelsen Årets Uppsalabor (Årets Uppsalabo, Årets unga Uppsalabo, Årets marknadsförare av Uppsala och Årets kreativa Uppsalabo) i syfte att lyfta positiva förebilder i samhället.

 

Heja Uppsala är samarbetspartners till jobbfestivalen Drömarbetsstaden vars syfte är att stärka sysselsättningen i Uppsala och att hjälpa människor att komma närmare sina drömmar samt att hjälpa lokala företag att hitta arbetskraft. Tillsammans med Relation och Uppsala kommun strävar vi efter att så många människor som möjligt ska ha sysselsättning och finna en meningsfull arbetsliv utan att behöva flytta. På så sätt bidrar man även till att företag stannar kvar och väljer att etablera sig i Uppsala och Uppland.

 

Heja Uppsala stävar mot ett jämställdhet i målgrupp, bevakning och samarbeten.

 

 


  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt