Allsångskväll

Allsångskväll vid Gula Villan i Stadsträdgården
LIVE-musik och underhållning med Canilla Enskär, Kristina Gissler och Allsångsbandet.
Vi vill ge dig en rejäl dos av sommarfeeling. Oförglömliga låtar från då och nu varvas med folkkära allsånger, allsångsquiz, gästartister och spännande kulturgäster. Så, ta med hela familjen, kroka arm och tralla med i sommarkvällen och Allsång vid Gula Villan!

VÄLKOMNA!
Varmt Välkomna till Kulturoasens sommarsäsong på Gula Villan i Uppsala Stadsträdgård. Konceptet är det samma som i Hågaby. Konserter i en avslappnad och inkluderande miljö med minimalt krångel och ett biljettpris som passar alla. Man behöver inte boka plats men borden reserveras i första hand för ätande eller fikande publik. Men det finns också extra stolar och massor av gräsmatta för filtar eller stående. Mat, glass och fika beställer man inne på Gula Villan eller vid uteserveringen. Den frivilliga entrén ska inte förväxlas med gratis. Vi räknar med att publiken lägger ett bidrag till musiken. Den samlas in under konsertens gång, antingen med swish, kort eller kontanter.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

När och var?

19 augusti 2024
Kl. 19.00
Gula Villan, Stadsträdgården i Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt