Barnkalasfestivalen

Artister: Pettson & Findus, Arne Alligator, Mamma Mu & Kråkan & Daniel Kane

På scen: 14:00 – 15:00 (15:00 – 17:00 Meet & Greet)
Slut: 17:00
Åldersgräns: ingen

Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu och kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Arne Alligator

I sommar åker Sveriges största barnkalasfestival på turné i hela landet. Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som; en blandning av barnkalas och festival, dit alla är välkomna, stora som små. Med en blandning av barnkalas och festival så får besökarna följa med in i en förtrollande värld – tillsammans med några av våra mest folkkära barnkaraktärer.

»Här finns något för både barn och skrynkliga barn… och viktigast av allt är att alla barn, oavsett ålder, ska få chansen att uppleva något riktigt, riktigt roligt tillsammans. En skrattfest för hela familjen!« säger Fanny Wistrand, som spelar Findus

Över 25 000 barn och vuxna besökte Barnkalasfestivalen sommaren 2023. Våra folkkära barnkaraktärer gjorde femton stopp på torg och scener som Dalhalla, HX-festivalen, Skärgårdsfesten, Parksnäckan och Humlehagen.

Arne Alligator
Arne Alligator sjunger och dansar till tonerna av sitt liveband, som framför de välkända sångerna. Han är även aktuell med en tv-serie som släpps 2024. Vi ses i djungeln för en fantastisk konsert­upplevelse.

Daniel Kane
Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.

Pettson & Findus
En familjeföreställning där alla får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.

Mamma Mu & Kråkan
Mamma Mu och Kråkan, två individer med stark personlighet, men också ett oskiljaktigt par. En minishow där barnen kan sjunga och dansa till Veckovisan, Vipp på rumpan affär’n och andra klassiska sånger från serien.

Arrangör: KLBR

När och var?

24 juni 2024
Kl. 14.00-15.00 (15:00 – 17:00 Meet & Greet)
Slut 17.00
Parksnäckan, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt