Carte Blanche

Carte Blanche är tillbaka! Konsertserien har länge varit en stor succé, där Trio X och inbjudna gäster står på scenen med hundratals i publiken. Välkommen till Uppsalas hemligaste konsert!

Konsertserien, Carte Blanche, med Trio X som curators har haft många intressanta hemliga gäster och publiken har fått uppleva många spännande musikmöten. Konserterna i restaurangen har alltsedan starten 2010 varit en succé.

Allt är hemligt och överraskningsmomentet dubbelt!

Två gäster bjuds in och är hemliga för publiken, en av gästerna ombeds att bjuda in ytterligare en gäst som blir hemlig även för trion. Idén med Carte Blanche är att med de hemliga gästerna lämna öppet för lekfullheten och det opretentiösa, där den avspända och musikantiska atmosfären tillåts sprida sig från scenen ut till den stora publiken. Samtidigt har de spontana infallen och det som uppstår i stunden vid de tidigare Carte Blanche-konserterna visat på den oerhörda musikalitet som finns hos både Trio X och de gästande artisterna.

Restaurangens öppettid

Du är varmt välkommen redan från kl. 14.00 då restaurangen öppnar.

Stöd från Musikens Hus Vänner

Förutom Musik i Uppland och Uppsala Konsert & Kongress så är det en tredje part i arrangemanget av Carte Blanche – Musikens Hus Vänner. Med stödet från föreningen är det fortsatt möjligt att bjuda på entrén till detta populära evenemang!

Carte Blanche hösten 2024

Lördag 19 oktober
Lördag 23 november

Trio X

Lennart Simonsson, piano
Per V Johansson, bas
Joakim Ekberg, trummor

Trio X är en av Sveriges mest välrenommerade pianotrios. Trions särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många genrer. Lennart Simonsson, Per V. Johansson och Joakim Ekberg påbörjade sitt samarbete 2002 och har sedan dess spelat in flera skivor, samarbetat med flera välkända artister, turnerat i Sverige och även utomlands.

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress och Musik i Uppland med stöd av Musikens Hus Vänner

När och var?

19 oktober 2024
Kl. 16.00 (restaurangen öppnar 14.00)
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt