CAZZI OPEIA & JACQLINE

CAZZI OPEIA
Cazzi Opeia gör comeback i Melodifestivalen 2024 med låten ”Give My Heart A Break” som hon har skrivit tillsammans med Ellen Berg, Thomas G:son och Jimmy Jansson.

Som en av låtskrivarna till ”Tattoo” med Loreen har Cazzi Opeia fått uppleva en vinst i Melodifestivalen samt Eurovision Song Contest! Inte nog med det, Cazzi Opeia var även låtskrivare till vinnarlåten i American Song Contest, ”Wonderland” med artisten AleXa.

Under de senaste åren har Cazzi Opeia blivit en av de mest efterfrågade låtskrivarna inom K-pop vilket hittills har resulterat i mer än 40 st Nr. 1 placeringar på Billboard-listorna och samarbeten med superstjärnor som bl.a. BTS, TXT, Red Velvet, NCT 127 och Enhypen.

JACQLINE
Jacqline är en ny artist på United Stage och hon gjorde bedriften att direktkvalificera sig till Melodifestivalfinalen 2024. Nu är vi väldigt spännda inför finalen på Friends Arena i vår.

2021 var ett händelserikt år för Jacqline när hon tog sig till final i Idol och uppträdde inför en miljonpublik och ett utsålt Avicii Arena. Sedan dess har Jacqline arbetat på ny musik som kommer att släppas under 2024.

Arrangör: Kaliber

När och var?

14 juli 2024
Kl. 14.00
Parksnäckan, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt