Elvis Week – Kent Wennman Band

Elvis Week Turnéavslutning på Tantens Gröna Parkcafé – Gula Villan.

Uppsalas främsta Elvis-ambassadör Kent Wennman byter i år ut sin mycket populära ”Elvis i Parksnäckan” och ger sig istället ut på turné med hela åtta konserter under en Elvis Week.
Ni som varit med tidigare på Kent Wennmans Elvishyllningar vet att han och hans formidabla musiker bjuder på en av landets mest passionerade Elvishyllningar. Här handlar det inte om lookalike eller soundalike utan om ren och skär kärlek till populärmusikhistoriens största legend.
Kent och bandet gör Elvis på sitt sätt och har under 20 års tid hållit hov i Uppsala med deras mycket populära föreställning ”Elvis i Parksnäckan”. Vi får höra sidor av Elvis musikaliska legacy som både överraskar och förvånar. Kent är också känd för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och till Créperie Lemoni har han med sig sin extremt svängande och energiska Rockabilly Kvartett. Räkna med tryck!
Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans. Det kommer att svänga onödigt mycket!
Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.
Arrangeras av Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala.
Stöds av Kulturnämnden i Uppsala Kommun.

När och var?

22 augusti 2023
Kl. 19.00
Hotell Botanika, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt