Fyris Comedy

Fyris Comedy gör dina torsdagar roligare! Under utvalda kvällar förvandlar vi Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Ta en sväng förbi baren och slå dig sedan ner i den mysiga salongen för att skratta tillsammans med en blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Den här kvällen ser du dessa komiker på scen:

Nisse Hallberg är svensk standups bäste och mest transparenta storyteller. Det finns liksom ingen brist eller sjuk livshändelse som Nisse räds för att ta med sig upp på scenen. Nisse är flerfaldigt nominerad till alla humorpriser värda namnet och har under våren gjort succé på sin turné “Bränner hela huset” (tillsammans med Magnus Betnér, i SVT’s nya humorsatsning Detektiverna – och hörs även i humorpodden Kafferepet.

Daniel Sanchez är komikern och och satirikern som du känner igen från Pantamera Humor, Invandrare för svenskar (SVT), Släng dig i Brunnen (SVT), Sagan om Dilan och Moa (SVT) och Tankesmedjan i P3 (Sveriges Radio). Med sin smarta och eftertänksamma humor har Daniel även under året djupdykt i aktuella ämnen hos Dagens Nyheter. Hans härliga självdistans är omöjlig att inte garva åt!

Naghmeh Khamoosh har snabbt blivit en favorit på standup-scener i hela landet, tack vare sin uppriktiga humor och avväpnande självdistans. Hon skämtar gärna om kulturkrockar och fördomar och är tvåfaldig finalist i Sveriges största humortävling Grand Comedy Slam.

Dessutom uppträder fler roliga supportkomiker!

Fyris Comedy presenteras av Anna Karlsson och Henrik Moberg
Anna är komiker, kommunikatör och kanske lite väl öppenhjärtig kring sina egna tillkortakommanden, när hon står på scener runt om i landet. Henrik har beskrivits som “Sveriges roligaste mattelärare” och missar aldrig ett tillfälle att blanda in underfundiga musikaliska inslag i sin stand up. Tillsammans utsågs de till “Årets kreativa Uppsalabor 2022”.

När och var?

12 december 2024
19.00
Reginateatern

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt