Fyris Comedy - Stand up med Ahmed Berhan, Melody Farshin, Kathryn LeRoux

Under utvalda torsdagar förvandlas Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta tillsammans med en grym blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Den här kvällen ser du dessa komiker på scen:

Ahmed Berhan

Som komiker på de största stand up-scenerna, på turnéer med humorkollektivet SEMST, som programledare för SVT:s “Svenska för invandrare” och med hyllade insatser som skådespelare. Överallt gör Ahmed succé med sin satiriska, pricksäkra humor som berör såväl rasism och fördomar som finurliga vardagsbetraktelser!

Melody Farshin

Melody är författaren och komikern som låter ortens röst bli hörd. I sin första egna standup-show “Tre Streck” berättade hon om identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Med värme och pondus visar hon att platsen på scen är självklar även för den underrepresenterade.

Kathryn Leroux

Komiker, skådespelerska, poddare – med en rejäl dos amerikansk karisma erövrar multibegåvade Kathryn LeRoux alla scener hon står på. Med sin råa, flamboyanta och charmiga stil kommenterar hon allt från politik till kulturkrockar och egna sexuella upplevelser.
(Kathryn pratar engelska)

Viktor Elsnitz

Viktor är ett stjärnskott som syns på stora stand up-scener som exempelvis RAW, när han inte rattar den egna klubben Snälla Komediklubb i Stockholm. Med sina kluriga vardagsbetraktelser och krispiga koftor charmar han sig in i publikens hjärtan.

Fyris Comedy presenteras av Anna Karlsson och Henrik Moberg

Anna är komiker, kommunikatör och “kanske lite väl öppenhjärtig” kring sina egna tillkortakommanden, när hon står på scener runt om i landet. Henrik har beskrivits som “Sveriges roligaste mattelärare” och missar aldrig ett tillfälle att blanda in underfundiga musikaliska inslag i sin stand up. Tillsammans utsågs de till “Årets kreativa Uppsalabo 2022”.

Kvällen presenteras av Fyris Comedy i samarbete med Reginateatern.

När och var?

7 december 2023
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt