Fyris Comedy: Stand up med Henrik Nyblom m.fl

Under utvalda torsdagar förvandlas Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta tillsammans med en grym blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Den här kvällen ser du dessa komiker på scen:

Henrik Nyblom

Gränsen mellan geni och galenskap är som bekant hårfin – och mitt på den står Henrik Nyblom och balanserar som en riktig mästare. Under två bejublade soloturnéer och en turné tillsammans med Magnus Betnér, har Henrik introducerat en helt egen, ny stil på den svenska humorscenen. Du har kunnat se honom både i Parlamentet och som älskvärd panelmedlem i SVT-succén Bäst i test. Vi är supertaggade på att få välkomna Henrik till Uppsala!

Lisa Eriksson

Lågmält, intelligent och vrida sig i stolen av skratt-roligt på en och samma gång. Och det är vi inte ensamma om att tycka; Lisa vann nämligen den stora humortävlingen Grand Comedy Slam 2017 och har även blivit utnämnd till årets nykomling på Svenska standupgalan.
Till detta tillkommer fler roliga supportkomiker!

Fyris Comedy presenteras av Anna Karlsson och Henrik Moberg

Anna är komiker, kommunikatör och “kanske lite väl öppenhjärtig” kring sina egna tillkortakommanden, när hon står på scener runt om i landet. Henrik har beskrivits som “Sveriges roligaste mattelärare” och missar aldrig ett tillfälle att blanda in underfundiga musikaliska inslag i sin stand up. Tillsammans utsågs de till “Årets kreativa Uppsalabo 2022”.

Kvällen presenteras av Fyris Comedy i samarbete med Reginateatern.

När och var?

23 november 2023
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt