Jesper Lindell & Scarlet Rivera

Jesper Lindell & Scarlet Rivera (US)
Europas hetaste artist tillsammans med Bob Dylans legendariska violinist!

Sedan Jesper Lindells album ”Twilights” släpptes i januari 2022 har det hänt en hel del. Plattan hyllades samstämmigt i svensk och internationell press och sedan releasen har Jesper och hans band gjort över 100 spelningar i Sverige och Europa. Jesper Lindell har helt enkelt etablerat sig som en av Europas hetaste artister på rock och soul-scenen! Under hösten 2023 har Jesper gjort en omfattande turné där han och hans band backat Magnus Carlson (Weeping Willows) med även gjort en egen del av konserterna.

På denna turné har Jesper med sig ett litet mindre band och en levande legend, Scarlet Rivera!

Oavsett vad Scarlet Rivera tar sig för i sin musikerkarriär kommer hon för alltid att förknippas med Bob Dylan, hans albumklassiker ”Desire” och den legendomsusade Rolling Thunder-turnén. För så stort avtryck gjorde Rivera med sitt fiolspel. Sedan tiden med Dylan har hon spelat med Indigo Girls, Tracy Chapman, Eric Andersen, Keb Mo, Peter Maffay, David Johansen, Sylvia Tyson och Cindy Cashdollar och dessutom sjösatt en solokarriär med flera uppmärksammade album i eget namn.

Och i månadsskiftet januari/februari 24 kommer hon alltså att turnera med vår egen Jesper Lindell! Och makalöst nog blir det ett stop och en lunchkonsert på Uppsalas mysigaste konsertscen Kulturoasen. Denna söndag ser vi som en supersöndag och då från går vi konceptet ”Frivillig entré” och man måste alltså lösa biljett.

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

När och var?

28 januari 2024
Kl. 14.00
Kulturoasen, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt