Jonas Eriksson – Korthuset LIVE

Efter att ha stått för slutsålda hus runtom landet under hösten 2023, tar Jonas Eriksson sin hyllade föreställning baserad på bästsäljande boken ”Korthuset” återigen ut på vägarna våren 2024.

 

Jonas Erikssons segertåg ”KORTHUSET LIVE” fortsätter

Succéboken ”Korthuset” av Jonas Erikssons, skildrar kickarna och spelet bakom världsfotbollen. Genom boken berättar Jonas öppet om den ensamma vägen till toppen, varför han slutade och vad som händer i skymundan på den internationella toppfotbollen och de enorma krav som ställs på elitskiktet av domare. Boken har sålt guld, varit nominerad till både Adlibris-priset och Storytel Awards. I höstas blev boken en liveshow – KORTHUSET LIVE – som hyllades av såväl kritiker så som publiken och nu återvänder showen till våren 2024!

Jonas Eriksson är utan tvekan en av Sveriges mest meriterande fotbollsdomare genom tiderna. Han var under 18 år en av Fifas absoluta toppdomare och har dömt matcher i såväl VM, EM, Champions League som Allsvenskan vid 340 tillfällen. Genom ”KORTHUSET LIVE” får han får prata om sin bok, ”Korthuset” – live, framför och med publiken – om fotboll, om allt han inte skrev och åskådliggöra aldrig tidigare visat, exklusivt material, filmer och videoklipp ifrån de mest prestigefyllda fotbollsarenorna i världen.

LÄS MER

Arrangör: Jubel

Hösten 2023 var helt magisk. Att träffa publiken runt om i Sverige, märka av det enorma intresset för fotboll, för min historia och publikens vilja att följa med bakom kulisserna mer detaljerad och ingående än någonsin tidigare var en svårslagen upplevelse./Hälsar Jonas

När och var?

16 mars 2024
Kl. 18.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt