Lastkaj 14 & Misconduct

Trallpunkens fanbärare nummer ett” var det någon som kallade Lastkaj 14 redan 2017. Med de senaste sex årens ihärdiga turnerande, energiska livekonserter, och de återkommande brandtalen om trallpunk, jämlikhet och solidaritet finns det nog få som inte stämmer in i det påståendet idag.

Under 2024 kommer Lastkaj 14 att släppa inte en utan två nya skivor! Först ges EP:n ”Trallkrucifixet” ut under våren och senare i september släpps albumet ”Djävulskorset”. Självklart kommer detta att ramas in med en turné som drar i gång den 29e mars för att sedan fortsätta hela året. Nytt material i kombination med nästan sex månaders scenfrånvaro gör att spellusten och peppen är på max!

Lastkaj 14 har alltid gått sin egen musikaliska väg men alltid med ena foten fast i trallpunksgrytet. Om någon tror att kvartetten på kommande skivor har fastnat i trygga rutiner och upprepningar låter dom hälsa följande:

”När det känns som att världen blir galnare, kallare, osäkrare och skevare för varje dag så är det lika bra att skriva ett musikaliskt skådespel om eländet. Om sanningen, insikterna och verkligheten gör för ont – Sätt på dig clownnäsan och sjung det med en sång.”

Arrangör: KLBR

När och var?

11 maj 2024
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt