Musikquiz med Vinylkultur

Föreningen Vinylkultur Uppsala bjuder in till ett lagom nördigt musikquiz fyllt av riktigt bra rock och pop från 60-talet och framåt!

Välkommen till musikquiz med Vinylkultur! Här behöver du en bred kunskap om populärmusik från 60-talet fram till idag. I  jämförelse med radions Melodikrysset innehåller vårt quiz definitivt mer och bättre pop- och rockmusik, men det är inte nördigare än att att de flesta kan hänga med. Spetskompetens kommer dock att premieras!

Program

Program med tider kommer inom kort. Vinylkulturs DJ:s spelar under hela kvällen.

Vinylkultur Uppsala är en ideell förening med syfte att främja spridning av en diversifierad musikkultur med särskild målsättning att säkra vinylformatets framtid. Föreningen vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund, och arrangerar vinylrelaterade event året om.

Vinyl i Parken är en höjdpunkt på sensommaren där massor av DJ:s i Stadsträdgården bjuder publiken på vinylbaserad musik. Vinylkultur Rekords heter föreningens skivbolag och vi har till dags dato producerat fyra 7″- vinyler, där minst ett Uppsalaband alltid finns representerat.

Arrangör: Vinylkultur Uppsala med Uppsala Konsert & KongressMedverkande

När och var?

14 augusti 2024
Kl. 16.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt