Noice – I natt é hela stan vår

En rockkonsert med Noice alla stora hits. I en helt ny konserthusproduktion där alla nya och gamla Noicefans får uppleva hela historien om bandet, deras framgångar och vilda liv. En konsert som garanterat får publiken i extas!

När fem tonårskillar från Gustavsberg träffades för att repa i föräldrarnas garage blev det början för ett av svensk musikhistorias mest ikoniska rockband.

Med debutalbumet Tonårsdrömmar från 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet. Kaos i folkparkerna med publikrekord efter publikrekord sattes. Mängder av fans som tältade i medlemmarnas föräldrars trädgårdar. Noice är med alla sina hits utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin.

I en helt ny konserthusproduktion får alla nya fans uppleva hela historien om Noice, samt alla hitsen i en show där svetten garanterat kommer rinna på både publik och band!

Noice är originalmedlemmarna Peo Thyrén, som också skrivit många av bandets hits, på bas och sång, och Robban Klasen, trummor. Nya medlemmar i bandet är John Persson, keyboard, och Charlie Grönvall, på sång och gitarr. Stjärnskottet Charlie Grönvall har gjort stor succé i huvudrollen som ”Hasse Carlsson” i den hyllade ”Noice – Rockmusikalen”.

Vilket år slog Noice igenom?

1980

Vad hette Noice debutalbum?

Tonårsdrömmar

När och var?

13 april 2024
Kl. 19.30
Uppsala konsert & Kongress

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt