Samtal med Dogge Doggelito

Dogge Doggelito, en av Sveriges mest kända och älskade artister gästar Sensus Uppsala och bjuder in till samtal om livet, musiken och konsten.

Med en karriär som sträcker sig över fyra decennier, har Dogge varit en pionjär inom svensk hiphop och har även utforskat genrer som svenska visor. Utöver musiken har han även uttryckt sin kreativa själ genom konst, med flera framgångsrika vernissager under sitt bälte.

Dogges imponerande karriär, som inkluderar en vinst av det prestigefyllda Cornelis-stipendiet 2022, visar på en enorm bredd och diversitet. Stipendiet, som är Sveriges största ekonomiska musikstipendium, delas endast ut till artister som skriver, sjunger eller framträder på svenska.

Samtal i mellanrummet
”Mellanrummet” är inte bara en fysisk lokal belägen på Drottninggatan 4 i Uppsala, utan även en miljö där idéer och kunskap utbyts. Genom vår föreläsningsserie ”Samtal i mellanrummet” bjuder vi in föreläsare för att tala om olika aktuella ämnen. Kvällens moderator, Mikael Gunnerås leder samtalet och du är inbjuden att delta!

Arrangör: Sensus Uppsala

När och var?

21 mars 2024
Kl. 18.30-20.30
Sensus Uppsala Mellanrummet Drottninggatan 4, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt