Sommarkonsert vid Ekoln

Sångerskan Canilla Enskär bjuder på en härlig mix av klanger och tongångar, från vispop och jazz till jazzinspirerad vals och bossanova.

Hon tolkar låtar som har framförts av bl.a Nat King Cole, Billie Holiday och Monica Zetterlund. På programmet står amerikanska evergreens, svenska melodier och musikallåtar.

Om vädret tillåter ta med picknickfilten och slå dig ner i gröngräset, lyssna – och njut av omgivningen vid Expressions by Ekoln (Tehuset) vid Mälarens strand i Sunnersta. Annars myser vi tillsammans inne i Tehuset!

Gäster: Jonathan Schalk och Andreas Gejke som blev finalister i P4 Nästa 2020.
Du kan lyssna på deras musik på streamingtjänster som tex Spotify och Kristina Gissler, sångerska sedan 20 år och har medverkat på bland annat på Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg och i musikalen Guys and Dolls med Tommy Körberg samt satt upp egna shower. Hon är också körledare för sin egen kör.

Kultur vid Ekoln är en samlingsplats för konst, musik och poesi. Det ligger vackert belägen i Sunnersta, Uppsala, med utsikt över Mälarens nordligaste vik Ekoln. Under sommaren arrangeras olika kulturevenemang för stora och små.

När och var?

18 juni 2023
Kl. 15.00
Tehuset, Sandavägen 1, Uppsala, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt