Uppsala Innovation Day 2023

För dig som är nyfiken är den här dagen något helt utöver det vanliga. Du träffar 500 innovatörer, entreprenörer, forskare, företagare, investerare, affärsutvecklare och beslutsfattare. Du möter väletablerade företag och spännande startups. Det ger dig nya kontakter, ny kunskap och en inblick i framtiden.
Uppsala Innovation Day sätter fokus på Uppsala som en stad med spännande och innovativa entreprenörer, startups och tillväxtföretag som bidrar till ett mer hållbart samhälle eller har utvecklats på ett hållbart sätt. Till eventet kommer också investerare, affärsutvecklare, etablerade företag och intressenter.
Mötesplats Relation är Uppsalas största affärsnätverk.
Är ett nätverk för beslutsfattare i Uppsala län, med cirka 400 medlemmar fördelat på drygt 280 företag och organisationer. Som medlem är du med och skapar Sveriges bästa mötesplatser som kryddas med inspirerande toppföreläsare.
Medlemskap  som medlem i Mötesplats Relation har du tillgång till minst 8 aktiviteter, exklusiva för personer i Mötesplats Relation. Är du intresserad av att bli medlem?

Eventet arrangeras av Relation Sverige & UIC, tillsammans med partner

När och var?

24 oktober 2023
Kl. 13.00
VIP:en Studenternas, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt