Men vilken kväll hörrni!

Man kan luras att tro att sommaren sjunger på sista versen och att hösten är här. Men inget kan ju bli mer fel. Det är nu Sommaruppsala blomstrar och det är nu vi verkligen ska ta vara på alla ljusa timmar. Spara dem som små skatter när februarihelvetet brakar lös.

I går samlade jag en hel säck skatter.

Jag drack iskallt vitt vin på balkong med magisk utsikt, jag käkade grymma tapas vid Fyrisån, köpte mig en himmelsk krämig stout med smak av chili och kaffe på Uppsalas absolut bästa ölhak och strosade uppför Carolinabacken med Charlotte till Botan och konsert med Thomas Stenström och Sarah Klang.

Det blev en härlig solnedgång och en grym konsert. När Stenström sjunger Springsteen blir det gåshud och när Klang glider in och hjälper till – då är skattkistan fylld till bredden!

Avrundning på en rockbar med goda väninnor innan hemgång är ju alltid lite drömmigt. Och alltihopa med bara ben ända in i natten. Varmt och skönt. Lååååångt ifrån hösten.

Det var inte proppfullt i Botan i går, ni som inte var där får helt sonika skylla er själva om skattkistan med sommarminnen ekar lite tom i början av 2025. Kanske samlade ni någon annanstans, det funkar ju också. Nästan 600 valde fotbollsderby på Studenternas och det är ju inte heller fy skam.

Puss & Kram/Susanna

 

 

 

 

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt