Projekt: Mind Kontroll

Den Mentala Illusionisten ANTHONY CHARLES HEADS är tillbaka med en ny briljant och utmanande scenshow på svenska – “Projekt: Mind Kontroll”.

Sedan 1940-talet har CIA genomfört topphemlig forskning inom ämnen som är på gränsen till det paranormala t.ex. telepati, fjärrsyn, ESP, hypnos och hjärntvättning. Deras häpnadsväckande resultat påverkade allt från reklambranschen till militären på en global skala och projektens spår och metoder finns kvarglömda i vår vardag än idag. Men nu för första gången på en scen kommer Mentalisten ANTHONY CHARLES HEADS avslöja dessa hemliga projekt och återskapa vissa experiment inför en livepublik i en unik och förbryllande Mentalism-show.

“Projekt: Mind Kontroll” svävar mellan vetenskap och psykologisk illusion när Anthony leker med era tankar samt världsbild. Kommer han att lyckas kontrollera hela publiken eller kan just du stå emot? Och hur kommer experimenten att avslutas? Om du vill veta vad sinnet kan uppnå och hur det kan påverkas, glöm inte att komma ihåg att se Projekt: MIND KONTROLL.

LÄS MER HÄR

 

Arrangör: Anthony Charles Heads

När och när?

7 oktober 2023
Kl. 19.00-20.30
Slottsbiografen, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt