Uppsala Rumble

På scen Big Fish, Charta 77, The Dahmers, Borgerlig Begravning & Världen Brinner!

BIG FISH
Big Fish bildades av fyra femtonåringar i Uppsala 1988 som ett synth/industriband. De beskrevs redan i början av 90-talet som ett av Sveriges största undergroundband.

CHARTA 77
Sagan om Charta 77 började den 28 maj 1983. Bandet har sedan starten varit ett av Sveriges mest ihärdiga och uthålligaste band med begreppet D.I.Y (Do It Yourself) fastklistrade i pannan.

MIMIKRY
Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken.

THE DAHMERS
I ett tumult av punkenergi, klassisk rock och catchiga pop-melodier som sätter sig som en blodigel på hjärnan har The Dahmers formats. Ett Frankenstein´s monster som inte drar sig för att mixa sina vitt spridda influenser.

BORGERLIG BEGRAVNING
De tre punk kusinerna i borgerlig begravning har intagit scenen med storm! Med sin melodiösa snabba och kompromisslösa punk ger de all enregi dom har varje spelning.

VÄRLDEN BRINNER
Världen Brinner albumdebuterade 2018 med “”Slцseri Av Tid”” som fick lysande recensioner, exempelvis sе listade Close-Up Magazine skivan som еrets bästa punkalbum.

När och var?

2 Juli 2022
Kl. 19.00
Parksnäckan, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt