Spelet

13 ungdomar från Uppsala har i sommar fått chansen till ett unikt sommarjobb: skådespeleri. Föreställningen, vid namn ”Spelet”, kommer att spelas på Uppsala stadsteaters tältscen i Gottsunda 6-8 augusti.

Spelet bygger på ungdomarnas egna tankar och erfarenheter på temat ”där jag bor”. Tillsammans med Sara Waller, Maria Trost och Isabella Dahlberg har de arbetat fram en skruvad saga om vad hemmet och platsen man växer upp på har för betydelse, och om samhällets orättvisor. Projektet är ett samarbete mellan Uppsala stadsteater, Gottsunda Dans och Teater och Uppsala kommun. Ungdomarna går i årskurs 9 och Sprint.

Föreställningen rekommenderas från 12 år, men barn är välkomna i vuxet sällskap.

Biljetter:
Fri entré, men biljett behövs och bokas här på vår webb. Onlinebokningen stänger två timmar innan föreställningsstart. Resterande biljetter kan då hämtas ut vid teatertältet i Gottsunda Rullstol? Maila biljettkassan på: bokabiljett@uppsalastadsteater.se, så hjälper vi till.

Max 8 biljetter/bokning. Vid uthämtning av biljetter på plats vid teatertältet krävs vuxet sällskap.

När och var?

6-8 Augusti 2022
Teatertältet i Gottsunda

Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Julmarknader i Uppsala 2022
Under november och december hålls flera julmarknader i och runtom Uppsala, alla med sin egna profil och med sina egna möjligheter att fylla julstrumpan med gåvor eller bara för att komma in i julstämning.

Här hittar du ett urval från Destination Uppsala av alla julmarknader som sker.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt