Fyris Comedy: Stand up med Evelyn Mok m.fl.

Under utvalda torsdagar förvandlas Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta tillsammans med en grym blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Kvällens komiker:

Evelyn Mok
Talkshow-hosten Graham Norton har beskrivit Evelyn som “Really funny, really rude, but also refreshingly honest and smart”. Och fler det är han inte ensam om att tycka – humorpriserna har fullkomligen regnat över Evelyn, både hemma i Sverige och i England, dit hon flyttade 2012. Bland hennes senaste projekt finns två hyllade sketchshower (Comedy Central’s Eastmode och Drop the Dead Panda) som hon själv skapade, skrev och skådespelade i. Just nu är hon även ev av panelmedlemmarna i SVT:s humorprogram Invandrare för Svenskar. Missa inte tillfället att se Evelyn på stand up-scenen!

Albin Olsson
Albins västkustska charm gör att han kommer undan med att skoja om nästan lite vad som helst. När han inte står på stand up-scenenerna hörs han i Tankesmedjan i P3 samt poddarna “Jag vill vara Håkan”, där han gör nya låtar i samma anda som Håkan Hellström, och “Kafferepet”, med Nisse Hallberg och Johanna Hurtig Wagrell.

Elin Almén
Om du har kollat på satirprogrammet Svenska nyheter (SVT) så har du med all säkerhet också skrattat gott åt Elins energiska och hysteriskt roliga inslag som sidekick. I år var Elin nominerad till Årets kvinnliga komiker på Svenska stand up-galan – för andra året i rad. Hon är också ett omtyckt namn på improvisationsteaterscenen.

Daniel Sanchez
Komikern och och satirikern som du känner igen från Pantamera Humor, Invandrare för svenskar (SVT), Släng dig i Brunnen (SVT), Sagan om Dilan och Moa (SVT) och Tankesmedjan i P3 (Sveriges Radio). Med sin smarta och eftertänksamma humor har Daniel även under året djupdykt i aktuella ämnen hos Dagens Nyheter.

Produceras av Fyris Comedy i samarbete med Reginateatern

När och var?

23 mars 2023
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt