Utomhusbio

Snart är det dax för utomhusbio igen! I samarbete med Nordisk Film vill vi nu bjuda in dig till utomhusbio i Gränbyparken!

Visningen är i Gränbyparken, Gränbys Hjärta, som ligger cirka 400 meter väster om gallerian. Utomhusbion är gratis. Fram med picknickkorgen så ses vi där!
10 augusti kommer roliga familjefilmen Sune – Uppdrag midsommar att spelas. Sunes familj har planerat att fira midsommar tillsammans med Sunes flickvän Sophie och hennes familj. Men precis innan de åker gör Sophie slut med Sune. Katastrofen är ett faktum! Sune tar nu på sig uppdraget att fixa en så romantisk midsommar som möjligt för att vinna tillbaka henne. För hela familjen. Speltid: 1,5 h.
11 augusti spelas Ghostbusters: Afterlife. Här får vi se en ensamstående mamma som flyttar med sin två söner till en liten stad i Oklahoma. Kort därpå börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters och att barnens morfar har lämnat efter sig ett hemligt arv. Från 11 år. Speltid: 2 h.
Visningarna börjar 21.15 och på plats kommer Gränbystadens samarbetspartner Nordisk Film att sälja popcorn, godis och läsk. Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och därifrån följer du cykelvägen ner i parken. Buss 1 och 4 stannar vid hållplatsen ”Gränbystaden” och därifrån går du cirka 400 meter in i parken. Cyklar du eller går finns det flera promenadstråk som leder in i parken.
Ta med en picknickfilt, en strandstol eller en skön kudde att sitta på. Kläder efter väder – vi kör filmen även om det regnar litegrann och även om det är en lite kyligare kväll. Paraply och regnjacka är alltid bra att ha!
Välkommen på en riktigt uppskattad och mysig sommaraktivitet!

 

När och var?

10 & 11 Augusti 2022
Kl. 21.15
Gränbyparken, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt