BB & The Blues Shacks

De älskar musik och lyckas underhålla sina lyssnare på bästa möjliga sätt. Med en blandning av soul och rhythm & blues rockar de fem Hildesheimarna allt – från klubbar till festivaler. De har rest runt i världen i över 30 år. Resultatet: cirka 4 000 konserter och många priser från ”German Blues Award” till att bli utsett till Europas bästa bluesband av franska musikredaktörer. De anses vara en upplevelse, särskilt live. Det är därför BB & The Blues Shacks nu har kunnat hävda sitt rykte som ett toppband utomlands. De spelade i Dubai, på Doheny Festival i Los Angeles och på Byron Bay Festival i Australien med artister som Bob Dylan, BB King och Elvis Costello inför tiotusentals. Med stor framgång! Frontmannen Michael Arlt har länge varit en del av den högsta ligan av europeiska blues- och soulsångare. Hans bror Andreas Arlt, känd för sin kraftfulla men eleganta spelstil, anses nu vara en ”gitarrist i världsklass”. Fabian Fritz sätter skickligt sina accenter på piano och orgel. Henning Hauerken (kontrabas och elbas) och trummisen Andre Werkmeister ger driv och groove som du tar med dig hem från konserten.
Ladies & Gangsters: Det är Blues Time.

LÄS MER

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

När och var?

27 oktober 2024
Kl. 14.00
Kulturoasen, Hågavägen 188 Uppsala
Hitta hit

Vill du också vara med i Uppsalas största kalender?

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt