Julbord i Uppsala

Här hittar du utbud av julbord och julcatering i Uppsala. För både företag och privatpersoner.

Kom i julstämning med oss på Scandic Uppsala Nord!
Nu dukar vi återigen upp vårt populära julbord med traditionella julrätter och vårt härliga dessertbord. Boka in ert företag eller fira med familjen och vännerna. Vi håller öppet onsdag-lördag mellan 29/11 och 16/12. Vid förfrågningar från 50 personer och fler, även övriga dagar. Pris 550 sek/person onsdag, torsdag och lördag. Pris 645 sek/person fredagar. Priser är inklusive välkomstglögg och kaffe på maten.
Välkommen!

Fira in julen i en av våra unika festsalar
Inför jul smyckar vi våra festlokaler med en genuin julkänsla, och dukar upp ett julbord fyllt med traditionella rätter eller med vår egen twist! Alla våra festlokaler bokas exklusivt för dig och ditt sällskap för lunch, mingel eller middag!

För bokning av våra festsalar, ring 018-130 190 eller maila oss på info@cajsas-kok.se

Catering till julfesten
Få julbuffén levererad direkt till festen eller hem till dörren! Vi erbjuder flera olika julbufféer samt portionsförpackade jullådor.

Beställ catering enkelt i
Cajsa´s Webbshop! 

Låt julbordet bli ett juldisko
Samla företaget, kunderna eller gänget och fira in julen hos Kaija i magiska Stallet.
Gör det med god mat och dryck och lite svängigt disko!
Eller boka en julinspirerad Chefs Kitchen där våra kockar står för underhållningen medan maten lagas ute bland gästerna.
Vi fortsätter på förra årets succé med klassiska smaker i modern tappning på menyn.
Välkommen med din bokning till info@kaija.se

Julbord på Ålands hav

Julen är mångas favorithögtid på året och då är det dags för vårt stora, klassiska julbord ombord på M/S Eckerö med alla svenska och åländska delikatesser. Sillar läggs in och smakas av, julskinkan tillagas i perfekt temperatur och alla rätter läggs upp på ett smakfullt sätt. Julbordet serveras mellan den 17 november och 23 december.

Men det finns flera fördelar med en julbordskryssning – bortom alla delikatesser. Du får mycket på en och samma gång. En avkopplande sjöresa, ett stort julbord med havsutsikt, chans att fixa julklapparna i taxfreebutiken och musikunderhållning av våra kryssningsvärdar och gästartister.

Webbpris julbord 395:–
Ordinarie pris ombord 425:–

För bokning:
Tel 0175-25800
Maila oss

Sagolikt Julbord på Villa Anna
En gnistrande jul på Villa Anna –  ett traditionellt julbord lagat från grunden.
Julen på Villa Anna slår upp portarna den 23 november och varar fram till några dagar före julafton. Det kommer att bli en ljuvlig upplevelse för smak och sinne. Ett dignande julbord fyllt med godsaker och julklassiker med något för alla. Förvänta dig de finaste råvarorna hantverksmässigt utfört där allt är lagat från grunden.

Välkommen att fira en sagolik jul hos oss. Låt den rätta julkänslan börja på Villa Anna.
Välkommen med din bokning till info@villaanna.se

 

Klassiskt Julbord- Gillet Style
Vårt julbord har premiär 24/11 & står sedan uppdukat onsdag-fredag mellan 1/12-15/12 från kl 17:00. Övriga datum på förfrågan.
Vi blandar klassiskt med vår egen touch.
Pris: 785 kr/person

Julsupé
Serveras måndag-lördag 20/11-20/12. Luta dig till tillbaka i lugn & ro och bli serverad en supé med juliga smaker.
Pris: 655 kr/person

Brunch X-mas edition
Dukas upp lördagar 25/11-16/12. Vår brunch toppas med det bästa julen har att erbjuda!
Pris: 385 kr/person

För bokning kontakta oss på: reservation.cl.gillet@strawberry.se

Julbord längs Fyrisån

I en unik inglasad miljö i direkt anslutning till Uppsalas vackra årum genomgår vår uteservering en förvandling från somrig altan till ombonad vinterträdgård kombinerad med Uppsala Saluhalls traditionella julbord. Här kan du sitta med vänner och familj längs Fyrisån och njuta av ett genuint och välfyllt julbord uppdukat med säsongens alla delikatesser.

Julbord på Brasserie21
Fira in julen hos oss på Uppsalas mysiga brasserie vid Fyrisån. Kvällen börjar med ett glas värmande glögg följt av ett traditionellt julbord från Triller Mat och Bröd. Julbord serveras onsdag-fredag 29/11 till 22/12. Gäller endast förbokning för mindre sällskap och grupper upp till 50 personer.

Julbord på Studenternas
För större sällskap smyckar vi vår fina VIP-lokal och bjuder in till julstämning i inspirerande miljö. Vi startar kvällen med ett glas mousserande vin och därefter får ni avnjuta Triller´s härliga julbuffé. Pris för ett skräddarsytt julbordsupplägg lämnas på förfrågan. Välkommen att fira in julen på Studenternas!

För bokning kontakta oss på: info@brasserie21.se

Julbord med Wallmans On Tour!
En spektakulär explosion av underhållning och julbord i världsklass.
Vi välkomnar er stolt till årets mest lysande julbordsupplevelse!

Välkommen till oss i någon av våra anrika centralt belägna festvåningar

  • Gamla Stadshotellet Heart & Bones
  • Nedre Slotts Hantverksföreningen
  • Orangeriet i Linnéträdgården

På Gamla Stadshotellet Heart & Bones serverar Hambergs exklusiva vinterbord med inslag av skaldjur mellan 28/11 – 22/12. 675kr /person samt en mer skaldjursfylld buffé för 990kr/person.

Ni kan även beställa urval av vårat vinterbord som catering. Alla våra lokaler bokas för en hel kväll och det blir inget efterinsläpp för externa gäster.
kontakt@anderssonochhambergevent.se

Julen på Krusenberg Herrgård
Välkommen till en riktig herrgårdsjul! Under juletid förvandlas herrgården till en förtrollande plats där du omfamnas av en varm julstämning. Juldekorationen är på plats, julens klassiker dukas fram och du kan slå dig ner vid den öppna spisen och njuta av hemmagjord glögg.

På Krusenberg Herrgård dukas det upp ett klassiskt julbord, här finns julens alla favoriter, både kalla och varma. Därefter bjud det på sötsaker på det generösa gottebordet.

Herrgården erbjuder både lunch- och middagssittningar, dessutom finns det möjlighet att njuta ett helt dygn i julens tecken med herrgårdens julpaket med övernattning.

Läs mer & boka här
Upptäck Krusenberg Herrgårds julpaket

Julbord på Frans Bistro & Bar
23 november till 21 december

Välkomna till Frans första julbord. Tradition och hantverk, lagat från grunden, med noga utvalda råvaror. Låt den rätta julkänslan börja på Frans.
Varmt välkommen till oss.
Kontakta oss

Välkomna till Uppsalas ekologiska och närproducerade Julbord

På Johanna & Mat dukar vi upp ett ekologisk och närproducerat Julbord med smaker hämtade från Uppland från den 1 december. Om ni är minst 10 personer kan ni boka vår restaurang och ha den i 4 timmar alldeles för er själva! I priset 560 kr/person ingår Julbord med dessert, kaffe, lokalen och personal.

Ni kan även catera vårt Julbord för 425 kr/person.

Mejla din bokning till:  info@johannaochmat.se

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt