fbpx

Julbord i Uppsala 2021

Julen är snart här och det är dags att planera ditt julbord tillsammans med familjen, älsklingen, polarna, kunderna eller företaget.
Vi har samlat ett utbud för er.

 

Cajsas kök ger rabatt till Heja Uppsala medlemmar
Jul på Cajsa’s Kök!

Snart dukar vi upp med julens smaker! Vi erbjuder en portionsförpackad julmeny, cateringbufféer och möjligheten att boka våra lokaler i Uppsala, exklusivt för dig och dina gäster! 

Besök Cajsa’s Kök

Julbord & Hantverksöl

Vår julmeny är ett alternativ till det traditionella julbordet och kombinerar det bästa av två världar. Menyn serveras som en bordsbuffe, så vi serverar vid ert bord och ni sitter kvar vid ert sällskap. Något som är helt unikt i Uppsala är att vi tagit fram ett dryckespaket med egen hantverksöl bryggd speciellt för de rätter vi serverar.

Besök Bryggeri Ångkvarn

Julbord i Saluhallen i Uppsala
Julbord längs Fyrisån

Välkommen att uppleva vårt mest vinternära julbord någonsin! I en unik inglasad miljö i direkt anslutning till Uppsalas vackra årum genomgår vår uteservering en förvandling från somrig altan till ombonad vinterträdgård kombinerad med Uppsala Saluhalls traditionella julbord.

Här kan du sitta med vänner och familj längs Fyrisån och njuta av ett genuint och välfyllt julbord uppdukat med säsongens alla delikatesser.

Besök Uppsala Saluhall

 

Triller mat och bröd bjuder på kaffe
Julbord, jultallrikar och presentlådor

Från Triller erbjuder vi flera lösningar på catering. Vi har julbord för alla – Jultallrikar, Jullandgångar, Presentpåsar mm.

Beställ ditt Julbord hos oss och få det utkört eller hämta i Bergsbrunna 23/12 (stängt Julafton)

Besök Triller

Elite hotel academia ger Heja Uppsala medlemmar erbjudanden

Traditionellt Julbord med en modern twist i hjärtat av Uppsala

Vi erbjuder Elite Hotels traditionella julklassiker med en modern twist för en unik upplevelse.

Julbordet serveras mellan 24 november – 22 december Måndag – lördag.

Möjlighet att abonnera hela restaurangen finns.

På fredagar serverar vi jullunch, kombinera gärna den med en konferens, vi skräddarsyr upplevelsen efter dina behov.

1,2,3 Advent erbjuder vi vår populära och generösa julbrunch.

Varmt välkommen med din bokning!

Besök Elite

ICAKvantum i Gränby ger Heja Uppsala medlemmar bra rabatt
Catering för alla sällskap – från 2 till 250 personer

När vi går från höst till vinter börjar vi längta efter årstidens mest storartade matfest: julbordet. Oavsett vilken som är din favorit på julbuffén lovar vi att du kommer hitta den, och kanske även en ny älsklingsrätt, när du beställer julbordscatering från oss på ICA Kvantum Gränby i Uppsala.

Besök ICA Kvantum

ICAKvantum i Gränby ger Heja Uppsala medlemmar bra rabatt
Vintermiddag i magisk miljö

Brukar ni avsluta året med samma gamla vanliga julbuffé? Nu är det ett ypperligt läge för nya tag. Välkomna till Kaija för ett härligt alternativ till det traditionella julbordet.

Starta med Kaijas heta äppeldryck och härliga tilltugg i värmen från elden i Bagarstugan. Vi bjuder på en vintermeny serverad vid borden och avrundar med efterrätt lagad med stor omsorg. Ni har alltid hela Stallet helt för er själva och vi anpassar kvällen efter era önskemål. V

Besök Kaija.se

Heja Uppsala skriver positiva nyheter
Wallmans tillbaka!

Äntligen är Wallmans On Tour tillbaka i Uppsala Saluhall med en ny och sprakande dinnershow! Wallmans är ett av landets absolut populäraste nöjeskoncept där artisterna utlovar magisk energi, glädje, humor och ett enormt drag. Självklart dukar vi också fram vårt klassiska julbord med alla smaker som hör julen till. Vi välkomnar er stolt till årets mest lysande julbordsupplevelse, 25-27 november samt onsdag till lördag 1-18 december.

Besök oss

Clarion hotel gillet Uppsala erbjuder medlammar i heja uppsala gratis hotell
Merry Christmas!

Även i år 2021, dukar vi upp vårt dignande julbord ”With a Green Touch of Manhattan”. Här hittar ni återkommande favoriter vid sidan av nya inslag med spännande smaker.

Passa på att boka in hotell och julbord hos oss och upplev Uppsala från sin bästa sida.

Besök Kitchen & Table

Brasserie21 erbjuder alla Heja Upsala-medlemmar på rabatt
Julbord för företaget upp till 350 pers

I vår rymliga och luftiga restaurang på Studenternas serverar vi vårt julbord som bordsbuffé. 

Större sällskap/företag har möjlighet att boka i  VIP-lokalen upp till 350 pers med en fantastisk utsikt in mot fotbollsarenan och närhet till Stadsträdgården, åpromenaden och Stadsskogen.

Besök Brasseri21

X
X