Konsert - Jennifer Castle

Den hyllade och kultförklarade kanadensiska singer-songwritern Jennifer Castle kommer till Sverige för första gången med ett nysläppt album i bagaget.

 

Om konserten 

Kanadensiska Jennifer Castle har länge varit ett av de stora namnen inom singer-songwriter genren i hemlandet. Och med ett nysläppt och underbart album börjar resten av världen att upptäcka hennes säregna sång och delikata melodier, som växer sig starkare ju mer man lyssnar på hennes varsamt broderade musik.

Med eftertänksamma och djupt träffande texter framstår Jennifer Castle som en udda och kompromisslös artist inom en proppfull och ofta konventionell genre.

Artisten Daniel Romano har gjort låten ”Jennifer Castle” om henne. Hon har turnerat med Kurt Vile och samarbetat med Owen Pallett/Final Fantasy med flera. Och hon är vår musik-curator Karl Jonas Winqvists drömbokning sedan flera år tillbaka.

Art Night

Det Art Night och museet har öppet till 20.00 med fri entré, öppna introvisningar och skapande verksamhet. Baren har öppet till 21.00 med DJ, mat och dryck. Kom gärna tidigt och stanna en stund efter konserten.

LÄS MER

Arrangör: Uppsala konstmuseum

När och var?

24 oktober 2024
Kl. 19.00-20.00
Uppsala konstmuseum

Vill du också vara med i Uppsalas största kalender?

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt