Hotell i Uppsala

Här hittar du hotell och boenden i Uppsala

Finns det Husdjursvänliga hotell i Uppsala?

Clarion Hotel Gillet, Scandic Nord, Arenahotellet (vi välkomnar hundar), Radisson Blu, Scandic Uplandia, Best Western Hotel Svava, CityStay Hotell Uppsala

Finns det miljöklassificerat hotell i Uppsala?

Arenahotellet, Hotell Botanika, Scandic Uplandia, Scandic Nord, Best Western Hotel Svava, CityStay Hotell Uppsala, Radisson Blu

Vilka hotell erbjuder familjerum i Uppsala?

Scandic Uplandia, Hotell Botanika, Clarion Hotel Gillet, Arenahotellet, Scandic Nord, Best Western Hotel Svava, CityStay Hotell Uppsala, Radisson Blu

Vilka hotell erbjuder gratis parkering i Uppsala?

Arenahotellet, Hotell Fyrislund, Scandic Nord

Clarion Hotel® Gillet är ett fullservicehotell med fokus på personlig service och en varm välkomnande atmosfär. Mitt i centrala Uppsala. Vi är mötesplatsen för dig, oavsett om du reser i arbetet, privat eller är boende i Uppsala. På hotellet kan du njuta av Selma City Spa och restaurang The Social Bar & Bistro. Välkommen!

Dragarbrunnsgatan 23
018-681800
cl.uppsala@strawberry.se

Radisson Blu Beläget vid Uppsala Konsert & Kongress och granne med Resecentrum, erbjuder Radisson Blu Hotel Uppsala ett oöverträffat läge, nära allt som Uppsala har att erbjuda.

Njut av svala lakan, internationell atmosfär, vackra vyer över Uppsala och en härlig, välfylld frukostbuffé som alltid ingår när du bor hos oss.

Efter en lång dag kan du slappna av i vår wellness-avdelning med terrass på 7:e våningen, ta en bastu eller jobba upp pulsen i vårt gym.

Pälsklingar välkomnas med doggy bags, bäddar och matskålar på rummet, vi har rymliga familjerum och är självklart Green Key-, Safe Hotels- och Kran-märkta.

Vår restaurang Picnic är inte bara en restaurang – den är en plats för naturligt umgänge, där familj, vänner & kollegor träffas för att njuta av kulinariska utflykter i en välkomnande miljö av vildvuxen elegans.

Stationsgatan 4
018-474 7900
info.uppsala@radissonblu.com

Scandic Uplandia Varje morgon dukar vi upp en god frukostbuffé och på kvällen kan du avnjuta något lättare från vår meny. Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och gym. Planerar du att hålla ett möte, konferens eller event? Vi kan erbjuda flexibla mötes- och konferensrum för upp till 130 deltagare i ljus och luftig miljö.

Som gäst hos oss har du nära till det mesta. Med våra 151 rum och restaurang, erbjuder vi dig ett bekvämt och avkopplande hotellboende mitt i centrum.

Dragarbrunnsgatan 32
018-495 26 00
uplandia@scandichotels.com

Hotell Svava är ett trestjärnigt Best Western-hotell mitt i centrala Uppsala. Vi ligger i kvarteret Svava, med anor från 1800-talet. Hos oss bor du nära både stad och natur. Välkommen till Uppsala. Och välkommen till oss!

Bangårdsgatan 24
018-130 030
info@hotelsvava.se

Arenahotellet
Stadens största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera din hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!

Våra familjerum är till för 2-6 personer och består av 2 dubbelrum med connectingdörr emellan. Vi är miljöklassificerade enligt Green Key, erbjuder gratis parkering, relaxavdelning, gym och konferens upp till 200 personer. Din hund är också välkommen!

Tennisvägen
018-35 00 25
reception@arenahotellet.se

CityStay Hotell Uppsala
Letar du ett bekvämt, prisvärt boende på hotell i härliga trivsamma rum i centrala Uppsala så har du hittat rätt. Varmt välkommen till ett prisvärt skönt boende på CityStay Hotell Uppsala. Läget i Uppsala är perfekt för de flesta, parkering på gatan eller inne på gården med laddstolpe eller motorvärmare.

Trädgårdsgatan 5A
018-120 111
booking@citystayuppsala.se

Scandic Uppsala Nord
Med 5 minuters bilresa från tågstationen och centrum ligger detta renoverade hotell. Spela ett parti biljard i baren och låt barnen på tryggt avstånd ha kul på lekytan bredvid. Du kan också träna varierat i gymmet och unna dig ett välförtjänt bastubad. Vi har en relaxavdelning med gym och bastu.

I baren kan du spela biljard efter en god middag på vår hotellrestaurang Köksbaren. Vi erbjuder parkering utan extra kostnad utanför hotellet.

Gamla Uppsalagatan 50
018-495 23 00
uppsala@scandichotels.com

Reklam
villaanna

Villa Anna är ett personligt hotell i liten skala som präglas av ett varmt bemötande, skön atmosfär och stora smakupplevelser. Gäster som kliver in i Villa Annas värld för allra första gången får ofta ett njutbart och lite trolskt intryck. Det åtråvärda läget mitt bland historiska byggnader som Domkyrkan, Uppsala Universitet och Gustavianum är dessutom unikt.

Odinslund 3
018-580 20 00
info@villaanna.se

botanika

Hotell Botanika I hjärtat av Uppsalas mysigaste kvarter med sevärdheter, butiker och restauranger hittar ni Hotell Botanika, det mysigaste stället av alla.

Skolgatan 45
018-888 0600
info@hotellbotanika.se

hörnan

Grand Hotell Hörnan
Vi är vattnet som flyter genom Fyrisån, vi är sillunchen på sista april. Vi är de tjocka stenväggarna som rymmer slottets hemligheter och Domkyrkans skatter.

Bangårdsgatan 1
018-139380
info@grandhotellhornan.com

elite

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Kombinera din vistelse med en middag på Restaurang Nobel eller ta en drink på Miss Voon med fantastisk utsikt över staden. 

Suttungs Gränd 6
018-780 99 00
info.academia@elite.se

akademihotellet

Akademihotellet vårt mysiga och personliga lilla hotell i hjärtat av Uppsalas kulturhistoriska kvarter, beläget på åsen mellan Uppsala domkyrka och Uppsala slott.

Övre Slottsgatan 5
018 – 15 51 90
info@akademihotellet.se

hotell fyrislund

Hotell Fyrislund ligger bara 3km från Uppsala city, och med närheten till E4:an och Arlanda flygplats blir hotellet ett självklart val för alla.

Fyrislundsgatan 81
018-10 88 70
info@hotellfyrislund.se

clarion-collection

Clarion Collection® Hotel Uppsala Välkommen till det mysiga och personliga hotellet med det perfekta läget i Uppsala.

Storgatan 30
018-681 100
cc.uppsala@choice.se

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt