Hotell i Uppsala

Här hittar du ett urval av hotell i Uppsala

Finns det Husdjursvänliga hotell i Uppsala?

Clarion Hotel Gillet, Arenahotellet (vi välkomnar hundar), Radisson Blu, Akademihotellet

Finns det miljöklassificerat hotell i Uppsala?

Arenahotellet, Akademihotellet, Radisson Blu

Vilka hotell erbjuder familjerum i Uppsala?

Akademihotellet, Clarion Hotel Gillet, Arenahotellet, Radisson Blu

Vilka hotell erbjuder gratis parkering i Uppsala?

Arenahotellet

Clarion Hotel® Gillet är ett fullservicehotell med fokus på personlig service och en varm välkomnande atmosfär. Mitt i centrala Uppsala. Vi är mötesplatsen för dig, oavsett om du reser i arbetet, privat eller är boende i Uppsala. På hotellet kan du njuta av Selma City Spa och restaurang The Social Bar & Bistro. Välkommen!

Dragarbrunnsgatan 23
018-681800
cl.uppsala@strawberry.se

Radisson Blu Beläget vid Uppsala Konsert & Kongress och granne med Resecentrum, erbjuder Radisson Blu Hotel Uppsala ett oöverträffat läge, nära allt som Uppsala har att erbjuda.

Njut av svala lakan, internationell atmosfär, vackra vyer över Uppsala och en härlig, välfylld frukostbuffé som alltid ingår när du bor hos oss.

Efter en lång dag kan du slappna av i vår wellness-avdelning med terrass på 7:e våningen, ta en bastu eller jobba upp pulsen i vårt gym.

Pälsklingar välkomnas med doggy bags, bäddar och matskålar på rummet, vi har rymliga familjerum och är självklart Green Key-, Safe Hotels- och Kran-märkta.

Vår restaurang Picnic är inte bara en restaurang – den är en plats för naturligt umgänge, där familj, vänner & kollegor träffas för att njuta av kulinariska utflykter i en välkomnande miljö av vildvuxen elegans.

Stationsgatan 4
018-474 7900
info.uppsala@radissonblu.com

Villa Anna är ett personligt hotell i liten skala som präglas av ett varmt bemötande, skön atmosfär och stora smakupplevelser. Gäster som kliver in i Villa Annas värld för allra första gången får ofta ett njutbart och lite trolskt intryck. Det åtråvärda läget mitt bland historiska byggnader som Domkyrkan, Uppsala Universitet och Gustavianum är dessutom unikt.

Odinslund 3
018-580 20 00
info@villaanna.se

Arenahotellet
Stadens största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera din hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!

Våra familjerum är till för 2-6 personer och består av 2 dubbelrum med connectingdörr emellan. Vi är miljöklassificerade enligt Green Key, erbjuder gratis parkering, relaxavdelning, gym och konferens upp till 200 personer. Din hund är också välkommen!

Tennisvägen
018-35 00 25
reception@arenahotellet.se

Akademihotellet vårt mysiga och personliga lilla hotell i hjärtat av Uppsalas kulturhistoriska kvarter, beläget på åsen mellan Uppsala domkyrka och Uppsala slott.

42 hemtrevliga hotellrum med charm och inredningsdetaljer från 1930-talet då huset byggdes. En lättare barmeny serveras dagligen i vår loungebar eller på den lilla uteserveringen på gården med utsikt mot domkyrkan. Varmt välkomna!

Övre Slottsgatan 5
018 – 15 51 90
info@akademihotellet.se

Grand Hotell Hörnan
Vi är vattnet som flyter genom Fyrisån, vi är sillunchen på sista april. Vi är de tjocka stenväggarna som rymmer slottets hemligheter och Domkyrkans skatter. Vi är Västra sidan och ”Öster om ån”. Vi är Allsvenskan 1969 och återtåget 2017.

När du bor hos oss på Grand Hotell Hörnan, eller slinker in i baren, besöker du inte bara ett hotell. Du kliver rakt in i Uppsala. Nu, då och framåt. Kom in så nära staden det bara går.

Bangårdsgatan 1
018-139380
info@grandhotellhornan.com

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt