Art of spectra – Disorder

 Art of Spectra bjuder in till en magisk dansupplevelse där filmiskt uttryck och kraftfull koreografi tänjer på gränserna för fysikens lagar och skapar en förtrollande scenkonst som både inspirerar och underhåller.

Kraftfull koreografi som utmanar fysikens lagar

Med över 50 dansverk bakom sig har Art of spectra gjort sig kända för deras förmåga att både sporra och underhålla sin publik med hjälp av ett närmast filmiskt uttryck. Med en såväl finstämd som kraftfull koreografi utmanar och tänjer den internationella ensemblen på fysikens lagar.

I verket Disorder finns alltid ögonblick av nerv närvarande och ett skyddsnätsfritt risktagande i en korsbefruktning av rörelse och visuell konst.

Turnerar med Dansnät Sverige våren 2024

LÄS MER

 

Arrangör: Region Uppsala. Dansföreställning på turné genom Dansnät Sverige.

Efter drygt tjugo år med Art of Spectra är energin i Peter Svenzons koreografier oförminskad. Hans känsla för streetdansen ligger fortfarande som en drivande motor i botten, men i dag förhöjer koreografin uttrycken; Svenzon skapar inte bara starkt tryck i rörelserna utan handskas också subtilt med deras detaljer och skärpa. Det kräver dansare med hög kompetens./ Göteborgs Posten

När och var?

25 mars 2024
Kl. 19.00
Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt