Äventyrsbanan i Fjällnora

En häftig naturupplevelse bland trädtopparna inne i den fantastiska skogen på Fjällnora. Höghöjdsbanan vid vår anläggning är något alldeles extra. Vi har arbetat fram en av Sveriges naturskönaste och häftigaste banor, med över 50 sammanhängande stationer i huvudbanan i flera nivåer. En perfekt aktivitet för en grupp som vill utmana sig och ha en riktigt häftig upplevelse. Om du har kids så är dessa välkomna att klättra från 130cm.

Äventyrsbanan är byggd som en slinga. Man startar vid ett träd där man klättrar upp till en plattform. Därefter är träden ihopkopplade med olika stationer som linbanor, nät och hängbroar som man använder för att ta sig över till nästa plattform. Hela upplevelsen tar cirka 90-120 minuter för en grupp på 15 personer. En bra aktivitet för familjen, idrottslaget eller föreningen. En aktivitet som genom utmaning och fysisk aktivitet främjar hälsa och välbefinnande.

Det här är en bana byggd för vanliga människor där det också finns möjlighet att själv variera svårighetsgraden. Att röra sig runt i skogen högt uppe bland träden är verkligen mäktigt och speciellt. Familjeanpassningen gör det möjligt även för barn från 130cm.

När och var?

Varje dag drop-in, 2022
Kl. 10.00-16.00
Fjällnora, Uppsala

Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Julmarknader i Uppsala 2022
Under november och december hålls flera julmarknader i och runtom Uppsala, alla med sin egna profil och med sina egna möjligheter att fylla julstrumpan med gåvor eller bara för att komma in i julstämning.

Här hittar du ett urval från Destination Uppsala av alla julmarknader som sker.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt