Ensam julgran söker julklappar

Vår viktigaste och bästa tradition är äntligen här – vi söker julklappar till vår ensamma julgran. Vill du vara med och sprida glädje och magi till barn och vuxna i utsatta familjer i Uppsala så kolla hit!
Mellan den 1 december och 15 december kan du komma och lämna julklappar under vår julgran i lobbyn på Clarion Hotel Gillet. I år skänker vi klapparna till Uppsala Stadsmission och Ronald McDonald Hus i Uppsala.
LÄMNA EN JULKLAPP
1. Köp eller skänk en julklapp – det är viktigt att den är i nytt och fint skick. Tänk på att det kan vara något som ett barn vill ha, inte bara något som du tror att barnet behöver. Det får gärna vara en upplevelse eller ett presentkort. Ett biokort till exempel är väldigt uppskattat och passar barn i många olika åldrar.
2. Kom sedan till oss och lägg klappen under julgranen i vår reception. Klappen ska vara oinslagen av säkerhetsskäl och för att vi enkelt ska kunna kvalitetssäkra.
VAR MED OCH PYNTA VÅR GRAN
Torsdagen den 30 november har vi en extra julig kväll där vi bjuder på glögg, pepparkakor och julmust när vi – TILLSAMMANS – klär vår ensamma julgran. Det blir mycket pyssel så kom förbi med hela familjen. Läs mer här
Arrangör: Clarion Hotel Gillet

När och var?

1-15 december 2023
Clarion Hotel Gillet, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt