Framtiden är här

Välkommen till en värld där framtiden ständigt omskrivs och gränserna för vad som är möjligt vidgas. Vi står på tröskeln till en ny era där artificiell intelligens (AI) inte bara är science fiction utan en del av vår vardag. Och nu är du inbjuden att följa med oss in i nutiden, en tid där AI är lika verkligt som den enhet du läser detta på.

AI-tekniken har utvecklats med blixtens hastighet. Från att vara ett abstrakt koncept i akademiska korridorer har AI blivit en integrerad del av våra liv. Det hjälper oss att göra allt från att filtrera våra e-postmeddelanden till att förutsäga vädret och hjälpa läkare att diagnostisera sjukdomar med en precision som tidigare var otänkbar.

Så vad är det senaste inom AI, och hur fungerar det på ett sätt som du och jag kan förstå?

Mötesplats Relation är Uppsalas största affärsnätverk.
Är ett nätverk för beslutsfattare i Uppsala län, med cirka 400 medlemmar fördelat på drygt 280 företag och organisationer. Som medlem är du med och skapar Sveriges bästa mötesplatser som kryddas med inspirerande toppföreläsare.
Medlemskap  som medlem i Mötesplats Relation har du tillgång till minst 8 aktiviteter, exklusiva för personer i Mötesplats Relation. Är du intresserad av att bli medlem?

 

När och var?

5 mars 2024
Kl. 7.15-10.00
Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt