Frukostmöte med Marknadsföreningen

En av Sveriges ledande kommunikationsexperter rockar loss
2023, i det informationsbrus som råder, är genuint och äkta relationsskapande sättet att nå människor. Plus lite djävlar anamma. Oavsett vilken bransch du verkar inom eller vilken befattning du har.
Kjell Dahlin är kommunikationsexperten som sticker ut hakan och säger att det finns INGA kommunikationsexperter. Vad han exakt menar med det, och vad det innebär för dig, förklarar han på Marknadsföreningens frukostmöte som för första gången genomförs på Brasserie21.
Välkommen till ett fartfyllt och underhållande föredrag med en av landets mest efterfrågade talare, som ger såväl stora perspektiv som konkreta tips på hur du blir bättre i din kommunikation och retorik!
______________________________________________
Medlemmar går gratis, men även du som inte är medlem i Marknadsföreningen i Uppsala kan gå på eventet. Då kostar det 200 kr och kommer på faktura. Frukosten serveras från 07.30 och föreläsningen börjar 08.00.
Obligatorisk anmälan för samtliga. Anmäl dig via länken nedan*. En bokningsbekräftelse skickas till din angivna e-postadress efter anmälan. Där hittar du en QR-kod som du ska visa upp vid incheckningen vid eventet.

När och var?

16 februari 2023
Kl. 7.30-9.00
Brasserie21, Sjukhusvägen 12, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt