Fyris Comedy - Stand up med Al pitcher m.fl.

Fyris Comedy gör dina torsdagar roligare! Under utvalda kvällar förvandlar vi Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Ta en sväng förbi baren och slå dig sedan ner i den mysiga salongen för att skratta tillsammans med en blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Den här kvällen ser du dessa komiker på scen:

 

Al Pitcher

Al Pitchers gjorde entré på landets humorscener med buller och bång. Mitt i en blomstrande komikerkarriär i England flyttade han till Sverige – och blev snabbt utsedd till ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan. Sedan dess har Al flera hyllade turnéer och tv-specials i ryggen, senast i raden var showen ”My Happy Place” som sålde slut arenor runt om i landet. Han blandar friskt sarkasm, charm och klockrena betraktelser av svenskarnas små egenheter med en karismatisk scennärvaro som du bara måste uppleva!

(Al Pitcher pratar engelska)

 

Lisa Dahlin

Lisa Dahlin är den något självgoda göteborgaren som levererar stora skratt på exakt allas bekostnad. Hon driver en standupklubb i Malmö och syns även som älskvärd quizmaster på scener runt om i hela landet.

 

Viktor Engberg

Viktor är en av Fyris Comedy-publikens favoriter. Med hög energi bjuder han på historier och vardagsbetraktelser som får oss att skratta med –  och åt –  honom. Viktor är en av hjärnorna bakom stand up-klubben Riva i Stockholm och podden FalkEngberg.

 

När och var?

21 september 2023
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt