Fyris Comedy: Stand up med Fritte Fritzson m.fl.

Under utvalda torsdagar förvandlas Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta tillsammans med en grym blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Fritte Fritzson
 – Fritte kombinerar humor och intellekt på ett oemotståndligt charmigt sätt, vilket alla som sett honom som en av de tävlande i den pågående säsongen av På Spåret i SVT kan skriva under på. Som en av landets mest rutinerade komiker har han gjort revyer, spex och sketchföreställningar och uppträder nu på landets absolut största humorscenen.

Josefin Sonck 
– Ståuppkomiker, skådespelare, författare, finlandssvensk. Bakom mångfacetterade Josefin Soncks harmoniska fasad döljer sig en absurd och sylvass humor. Hon gör succé på klubbar som Norra Brunn och Raw – och i olika tv-program, poddar och på improvisationsscenerna.

Birgita Klepke
 – Som 60-årig kvinna bestämde sig Birgita för att ta steget från journalistyrket till stand up-scenen. Med en självklar närvaro och pondus har Birgita bevisat att det finns en publik för alla. Hon har bland annat satt upp den egna showen ”Hur svårt kan det va?”, som handlar om att hitta sin röst i vimlet av fördomar.

Henrik Moberg
 – Sveriges roligaste mattelärare! Henrik Moberg är en Stockholmsbaserad komiker med rötter i Uppsala. Han skämtar om allt mellan himmel och jord, “eftersom det är där det mesta finns”. Inte sällan blandar han också in humoristiska musikstycken med absurda texter.

Kvällen presenteras av Fyris Comedy i samarbete med Reginateatern.

När och var?

27 april 2023
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt