Fyris Comedy: Stand up med Petrina Solange m.fl.

Under utvalda torsdagar förvandlas Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta tillsammans med en grym blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Petrina Solange 
– Sveriges okrönte humordrottning som vunnit titeln “Årets kvinnliga komiker” på Svenska standupgalan inte mindre än tre gånger. Förutom att hon synts i flera stora humorproduktioner som t.ex. “Parlamentet”, skådespelar hon också i flertalet tv-serier (som Bonusfamiljen och Folk med ångest).

Robin Berglund 
– Finurlig och charmig som få på scenen! Komiker, manusförfattare och twitterkung, men kanske ändå mest känd som den som alla vill bli vän med. Snart 300 vänner har Robin skaffat sig via roliga succépodden Mina Vänner-boken. Han hörs även som programledare i podden Fotbollsmorgon.

Jens Falk 
– Jens Falk tillhör den nya generationens komiker som vi kan räkna med att höra och se mycket av i framtiden. Under 2022 har han turnerat med showen LINEUP. Jens nyfikna och naiva betraktelser av världen gör att ingen (kanske inte ens han själv) vet vart det ska ta vägen härnäst – men vi vet åtminstone att det kommer bli riktigt kul!

Anna Karlsson 
 Kommunikatör by day och komiker by night som är oväntat öppenhjärtig med sina egna tillkortakommanden. Hennes humor har beskrivits som “skärpt, smart och syrlig”, vilket lett till att hon under det gångna året har hon delat scen med humorlegender som Johan Glans och Babben Larsson.

Vinnaren av “Uppsalas roligaste”
Under denna kväll får komikerna sällskap av ett nytt namn hämtat från Reginas och Fyris open mic-scen.

Kvällen presenteras av Fyris Comedy i samarbete med Reginateatern.

När och var?

25 maj 2023
Kl. 19.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt