Fyris Comedy – Stand up

Fyris Comedy gör dina torsdagar roligare! Under utvalda kvällar förvandlar vi Reginateatern till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Slå dig sedan ner i den mysiga salongen och gör dig redo att skratta tillsammans med en blandning av landets mest omtyckta stand up-komiker och nya stjärnskott på humorhimlen.

Den här kvällen ser du dessa komiker på scen:

Isidor Olsbjörk har kallats ”Sveriges antagligen enda roliga trollkarl”. Som flitigt anlitad komiker och trollkarl med charm som bara Göteborgare kan uppbåda, kommer Isidor att garanterat att bjuda på magiskt rolig scenshow!

Torbjörn Averås Skorup är en modern – och fruktansvärt rolig – renässansman. Han rör sig mellan radio och TV, manusförfattande och skådespeleri – parallellt med en blomstrande karriär som standupkomiker. Efter att 2023 ha turnérat med bl.a. Johanna Norström, nominerats till ”Årets manliga komiker” (Det svenska humorpriset) och dragit fulla salonger under sin hyllade soloturné med “Torbjörns TV-program” är vi superglada att välkomna honom till Uppsala och Fyris Comedy igen!

Clara Kristiansen är komikern och Sölvesborgsdottern som tagit såväl humor- som poddsverige med storm. Radio – och poddpubliken känner henne bland annat från Tankesmedjan i P3 och, Jag är Kinky-podden. Hon har uppträtt på flera av landets mest prestigefyllda scener och är just nu aktuell i SVTs Rostmacka och sin andra soloturné.

Dessutom uppträder fler roliga supportkomiker!

Fyris Comedy presenteras av komikerna Anna Karlsson och Henrik Moberg

När och var?

10 oktober 2024
Kl. 19.00-21.00
Reginateatern, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt