Henrik Nyblom

Henrik Nyblom är humorgeniet som är känd för sina galna upptåg och otroliga improvisations förmåga. Han har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. I höst byter han ut de konserthus och större arenor som han besökt på turnéer tillsammans med Magnus Betnér mot mindre, intima klubbgig. Och här kan precis allt hända. 

Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Nyblom har synts i alla nya Släng dig i brunnen och gjort succé med sin egna föreställning OKLAR i hela Sverige! Hösten 2022 var Nyblom reporter i Parlamentet och Under våren kunde man se Henrik vara en av de stående deltagarna i tv-programmet Bäst i test på SVT.

Supportkomiker på turnén är bland andra Torbjörn Averås Skorup. Torbjörn Averås Skorup har en bred erfarenhet av arbete med humor.

På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till ”Årets video” på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom ”Årets webbhumor” på Det svenska humorpriset.

Torbjörn agerade flygande reporter i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?” och syns frekvent som medverkande i olika humor produktioner på TV. Han hörs även i P3. Under 2023 har han varit ute på turné med “Torbjörns TV-program” och just nu är han aktuell i överlevarna på SVT tillsammans med bl.a Nisse Hallberg, Johanna Wagrell och Christoffer Nyqvist

Missa inte dessa två stjärnor köra standup på samma scen onsdagen den 27 sept kl 20.00 på Katalin!

Arrangör: Pulpo Live

 – ”Skönt att komma ut på klubbarna och leka av sig ruset och testa lite nya dumma tankar annat löst som jag hittat i ytterrocken. ” säger Henrik Nyblom.

När och när?

27 september 2023
Kl. 19.30
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt