Hometown - Juldagen

Med 2 600 kvm hus, 3 dansgolv och 6 barer så dras vi inte för att kalla oss för årets största hemvändarfest! Se till att köpa dina biljetter redan nu, det här vill ni inte missa!
I år gör vi dessutom en extra satsning på VIPavdelningen i stora salen. VIPavdelningen kommer vara uppbyggd på en egen scen, skönt loungeutrymme och med tillgång till egen bar. Dessutom har du perfekt utsikt över Main stage där kvällens artister och DJ:s uppträder.
Årets artist är ingen mindre än Mangoo! Mattias “Mangoo” Brånn från Uppsala hade precis fyllt 16 år när han 1999 släppte världshiten ”Eurodancer” som kom att bli en av världens största danshits och som formade en hel generations syn på genren. Den har varit så pass tongivande så att Mangoo tillsammans med Alan Walker och Tungevaag släppte en ny version av låten, ”Play”, som tills idag spelats över 3 miljarder gånger!
Som om det inte vore nog så har Mangoo även gjort legendariska sommarhiten ”Fanta & Rosé” som spelas varmt runtom i de svenska stugorna varje sommar. Och för första gången någonsin gästar Mangoo årets hemvändarklubb Hometown!
”Som bosatt i Thailand sen några år tillbaka så känns det extra kul att som hemvändare få spela på Hometown i V-dalahuset. Jag har besökt klubben flera gånger så det känns extremt kul att äntligen få inta stora scenen”, säger Mangoo.
Den 25/12 kommer Mangoo till 15årsjubilerande Hometown i V-dalahuset. Hometown är Uppsalas största och äldsta hemvändarklubb och arrangeras varje år på juldagen.
Åldersgräns: 20 årHometown arrangeras av en extern arrangör och är därmed öppen för allmänheten (d.v.s. inget nationsarrangemang).
Kontakt: hello@annellbergerconsultinggroup.se

När och var?

25 December 2023
Kl. 21.00-03.00
V-Dalahuset, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt