John Lindberg Trio & Rock this Christmas

John Lindberg Trio & Rock This Christmas fyller 10 år!

Julskivan som blev en institution åker för första gången på 10 år ut på turné. Lokalt i Dalarna har JLT:s julshower i flera år varit en dundrande utsåld tradition. För första gången sedan skivan med samma namn släpptes tar bandet det ut på vägarna. Med sig har de återigen Stefan Nykvist som medverkar på plattan och även känd från bland annat Larz Kristerz på Piano.

Hitmaskinen JLT har plöjt igenom de svenska vägarna i över 20 års tid. Spelat sönder bussar, ljudsystem och gjort tusentals spelningar över hela landet. I ryggen har de hitskivor som klassikerna Brand New Philosophy, Made For Rock ’N’ Roll & senaste given Straight From The Heart.

Bandet har valt ut några av sina favoritspelställen och gör nedslag där. De har grävt djupt i både sin egna & andras katalog inför detta – valt ut vänt och vridit både ordinarie JLT: rocklåtar mixat med julen.

Vi tror det här kommer bli riktigt fina kvällar!

När och var?

2 december 2022
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam

Fyrisbiografen – Uppsalas kulturbiograf
Fyrisbiografen visar filmer från hela världen och för alla åldrar.

GoAdventure
Se vackra Uppsala från taket på Uppsala slott. Eller utmana dig själv på äventyrsbanan i Fjällnora

Julmarknader i Uppsala 2022
Under november och december hålls flera julmarknader i och runtom Uppsala, alla med sin egna profil och med sina egna möjligheter att fylla julstrumpan med gåvor eller bara för att komma in i julstämning.

Här hittar du ett urval från Destination Uppsala av alla julmarknader som sker.

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt