SEO-titel

Kommande event

Anis Don Demina

Anis Don Demina kastar sig ut på en standup-turné och ger ut sin självbiografi

Artist. Youtuber. Programledare. DJ. Nu kan multitalangen Anis Don Demina addera ytterligare två titlar på visitkortet, standup-komiker och författare. I vår kastar han sig ut på en mäktig standup-turné och den 2 maj släpper han sin självbiografiska bok ”Maskinen”.

– De senaste åren har jag gått från att vara okänd dj till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor. Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta att jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina. Boken ”Maskinen” berättar om vägen från förorten i Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.

Standup-turnén går hand i hand med temat på boken och tar även upp viktiga samhällsfrågor som tjockisskämt och hur man ljuger på bästa sätt.

 

 

.

– Att släppa bok och samtidigt ge sig ut på stand up turné runt om i landet för att träffa publiken och läsarna kommer bli magiskt, säger Anis Don Demina

När och när?

18 Maj 2022
Kl. 20.00
Katalin, Uppsala

Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt