Elvis Presley Birthday Party

Elvis Presley Birthday Party
Stora scenen: Kent Wennman Rockabilly Kvartett & Band
Gästartister: Afro Choir samt Kiralina Salandy (Canada)
I puben: Elvis-Karaoke

8 januari 2024 skulle Elvis Presley ha fyllt 89 år. Och givetvis firar vi med vårt traditionella Elvis Birthday Konsert på Katalin. Av praktiska skäl gör vi det dock några dagar senare, 13 januari.

Och vad faller sig mer naturligt än att än en gång bjuda in Kent Wennman och hans formidabla musiker? Ni som varit med på tidigare års Elvis Birthday Partys förstår vad vi menar. Det svänger onödigt mycket! Och det blir ju inget riktigt födelsedagskalas utan Uppsalas mest passionerade Elviskännare. Kent har i 20 års tid hyllat Elvis och är mest känd för sin mycket populära föreställning ”Elvis i Parksnäckan” men också för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Katalin har han med sig sin extremt svängande och energiska kvartett. Och i andra avdelningen fylls kvartetten på med både piano och Hammondorgel. Räkna med tryck!

Showen kommer också att gästas av Sveriges bästa kör, Afro Choir. Det blir med andra ord trångt på scenen! Och inte nog med det. Hela vägen från Canada kommer en av landets mest färgstarka sångerskor: Kiralina Salandy. Räkna med gåshud!

 

LÄS MER

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Elvis i Norden.

När och när?

13 januari 2024
Kl. 19.00
Katalin, Uppsala

Reklam
Reklam
  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt